Primele declarații făcute de Carmen Simionescu după despărțirea de Daragiu! ”Au fost doi ani plini de bucurii”

Publicat: 29/08/2018 | 13:45

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz s-a destrămat după doi ani de relație. Carmen Simionescu (fiica cea mare a manelistului Adrian Minune) și regizorul Bogdan Daragiu și-au spus adio. Motivele rupturii nu se cunosc însă. 

Carmen Simionescu a publicat o fotografie cu ea în descrierea căreia a scris faptul că nu mai este împreună cu Bogdan Daragiu, după aproximativ doi ani de relaţie.

Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •”, a scris Carmen Simionescu pe contul ei de Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ce s-a întâmplat? / De ce nu mai eşti cu el? / Îmi pare rău! / Mult succes! / Nuuu!„, sunt câteva dintre reacţiile fanilor lui Carmen Simionescu, după ce a anunţat despărţirea de Bogdan Daragiu.

Fiica lui Adrian Minune, cunoscută drept Karmen, şi-a şters toate fotografiile cu Bogdan Daragiu de pe Instagram şi la fel a făcut şi el.

Citește și...