Primele imagini cu Anamaria Prodan, după moartea mamei ei! La ce oră a plecat de la spital

Publicat: 17/04/2018 | 07:51

Anamaria Prodan trece prin momente cumplite! Mama ei, Ionela Prodan, a murit luni seară, în jurul orei 21:00, la Spitalul Elias. Artista avea 70 de ani și suferea de o boală gravă la pancreas. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini cu Anamaria Prodan după moartea mamei ei.

Anamaria Prodan a stat zi și noapte alături de mama ei, pe tot parcursul lunii în care regretata artistă a fost internată la spitalul elias. Impresara nu s-a clintit nicio clipă de lângă cea care i-a dat viață. Potrivit unor surse din spital, ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan au fost auzite chiar de fiica ei.

Cântăreața de muzică populară s-a stins din viață în jurul orei 21:00. La ora 23:00, Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a surprins primele imagini cu Anamaria Prodan după trecerea în neființă a mamei sale. Transfigurată de durere, impresara s-a urcat direct în mașină și nu a stat de vorbă cu nimeni.

De ce boală suferea Ionela Prodan

Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei. Și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În urmă cu o lună și jumătate, Ionela Prodan a fost internată din nou în spital. Familia ei susține că artista suferea de o boală gravă la pancreas.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arată în comunicatul transmis de spital. Decesul a fost înregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.

Citește și...