Primele imagini cu băiețelul nou-născut al familiei regale! Ce a răspuns prințul William referitor la numele bebelușului

Publicat: 24/04/2018 | 08:18

Kate Middleton și prințul William și-au întâmpinat cel de-al treilea bebeluș, care a venit pe lume luni, în jurul orei 11, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary’s, din cartierul Paddington. La câteva ore după ce Kate a născut, au apărut și primele imagini cu cei doi, dar și cu băiețelul nou-născut.

Ducii de Cambridge au pășit bucuroși afară din aripa spitalului St Mary’s, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. După ce au zâmbit pentru poze și au salutat mulțimea, cei doi au intrat pentru scurt timp din nou în spital pentru a face rost de un coșulet pentru noul-născut.

William l-a așezat mai apoi pe micuț cu mare grijă înauntrul acestuia: „Suntem foarte fericiți, foarte încântați-avem o grijă în plus acum!

Referitor la numele bebelușului, William a replicat glumind că va mai trebui să așteptăm până se vor decide ei să-l publice. „O sa aflați mai devreme…sau mai târziu”. Cuplul regal, împreună cu noul membru al familei, au fost escortați mai apoi de către o mașină oficială.

Citește și...