Primele imagini cu Carmen Minune însărcinată! Cum arată cu adevărat fiica lui Adrian

Publicat: 11/12/2018 | 12:56

Carmen Minune este cea mai proaspătă graviduță din showbiz, în urmă cu puțin timp s-a aflat că este însărcinată. (Vezi AICI mai multe detalii) Vedeta va deveni mămică la jumătatea anului viitor și este în culmea fericirii, atât ea, cât și tatăl copilului, Bogdan Căplescu.

Potrivit ultimelor imagini postate de Carmen pe rețelele de socializare, nu dădea de bănuit că ar fi gravidă, sarcina fiind la început, însă bruneta are și foarte mare grijă de aspectul ei fizic, merge regulat la sala de fitness, iar dieta este una regulată.

S-a despărțit de Bogdan Daragiu în urmă cu câteva luni

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Carmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

“Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.

A dezvăluit câte operații estetice are

Camen Minune a vorbit despre posibilitatea de a intra pe mâinile medicilor esteticieni, dar și despre fotografiile în care apare în ipostaze sexy, pe care obișnuiește să le urce pe conturile personale de socializare.

„Mama natură m-a înzestrat ca lumea, nu am avut niciodată probleme de genul asta. Deci nu, nu am nicio operație estetică”, a spus Carmen Minune.

S-a spus că am pozat nud la piscină. S-a scris că am postat pe reţelele sociale poze cu mine interzise minorilor. A fost o poză de la piscină pe care eu am postat-o şi cei care au postat au blurat costumul de baie pretinzând că eu sunt nud. Foarte matur. Şi s-a mai scris că am fost încărcinată sau că sunt. Nu, nu am fost, nu sunt, iar în viitorul apropiat nu voi fi„, a mai spus Carmen Minune.

Citește și...