Primele imagini cu fotbalistul de ”națională” & logodnica însărcinată

Publicat: 31/10/2019 | 22:48

Alexandru Ioniță, mijlocașul care l-a refuzat pe Gigi Becali, s-a făcut ”băiat de casă”, mai ales după ce a aflat că va deveni tătic. Jucătorul a ieșit cu iubita, Adriana Cerasela, la o plimbare romantică prin mall. Cei doi s-au ținut de mână, iar, la final, au “marcat” despărțirea temporară cu o îmbrățișare tandră, dar și cu un sărut. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu fotbalistul de ”națională” și logodnica însărcinată.

În mai, Alexandru Ioniță și-a cerut iubita în căsătorie! Tânăra a acceptat pe loc, iar la câteva ore distanță cei doi au și plecat într-o vacanță de lux în Insulele Maldive, pe care fotbalistul a plătit nu mai puțin de 10.000 de euro. Unde, de altfel, Adriana Cerasela a rămas gravidă. Astfel că, în luna februarie, îi va dărui fotbalistului un băiețel. Potrivit unor surse, jucătorul și frumoasa brunetă ar urma să facă pasul cel mare în vara lui 2020, când Liga 1 va intra în vacanță.

(VEZI AICI: SUPER-FOTBALISTUL LIGII I VA DEVENI TĂTIC. A AFLAT ȘI SEXUL BEBELUȘULUI)

Cerasela, o graviduță superbă

Până atunci, Alex și Cerasela își trăiesc viața și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit într-un mall din Capitală, unde au impresionat cu dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt. Fotbalistul care în trecut l-a refuzat pe Gigi Becali tocmai pentru a nu trăda Rapidul, echipa de suflet, și-a ținut iubita de mână și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ca de altfel și partenera sa, originară din Galați.

(VEZI AICI: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Alex și Cerasela s-au plimbat prin mall preț de 20 de minute. S-au uitat prin mai multe magazine și au zăbovit câteva secunde în fața unei vitrine cu bijuterii. Nu au cumpărat, totuși, nimic. Înainte să se despartă, s-au îmbrățișat tandru, s-au sărutat și și-au zâmbit. Tânăra a rămas, ulterior, în zona cu restaurante. Deși este însărcinată în cinci luni, bruneta arată de nota 10, iar partenerul ei are toate motivele să fie mândru.

Alex și Cerasela, la o plimbare romantică prin mall

El, fotbalist celebru, ea, make-up artist de succes

Alexandru Ioniță are o relație de aproximativ un an cu Adriana Cerasela, o tânără superbă din Galați. De meserie make-up artist, bruneta deține un salon în orașul natal, care îi aduce, lunar, între 3.000 și 5.000 de euro. Tânăra a aflat că urmează să devină mămică fix de ziua ei!

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DE „NAŢIONALĂ” S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU IUBITA GRAVIDĂ!)

De partea cealaltă, Alexandru Ioniță (24 de ani) este, în prezent, unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. Și-a început cariera la Rapid, a ajuns apoi la Astra Giurgiu, s-a transferat la CFR Cluj, iar în prezent evoluează sub formă de împrumut la Universitatea Craiova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...