Ion Oncescu a ajuns în România, după ce a părăsit competiția „Exatlon”! Cine îi este alături de 27 de ani, dar nu se înțelege cu părinții sportivului

Publicat: 21/02/2018 | 17:33

La două zile după ce drumul lui spre premiul cel mare de la „Exatlon” s-a încheiat, Ionut Oncescu a ajuns astăzi în România direct din  Republica Dominicană, unde s-a duelat cu concurenți de top. Luptător profesionist de skandenberg se rătrăsese temporar din concurs ca să primească îngrijiri medicale, însă, la finalul ediției de luni seara, 19 februarie, prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că Ion Oncescu e nevoit să renunțe la show din cauza problemelor de sănătate. Moderatorul emisiunii a dezvăluit că fostul concurent de la „Exatlon” are pietre la rinchi.

Ion Oncescu a aterizat în această după-amiază pe pământ românesc. El a fost așteptat în aeroport de o echipă de jurnaliști, însă avionul său a avut mici întârzieri. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru emisiunea „Exatlon”, cunoscutul sportiv și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu prietena lui cea mai bună: o pisică pe care o are de 27 de ani.

„Nu stiu ce o sa fac cu pisica, o sa vorbesc cu ai mei si o sa aflu. Ai mei nu sunt de acord, pisica e de acord. Pisica nu se intelege cu ai mei, deci sa vedem ce o sa fac. Pisica mea e foarte in varsta, are vreo 27 de ani, sper sa o mai prind in viata! E in varsta rau!”, a spus Ion Oncescu la „Teo Show”.

Sportivul adoră să citească, știe mai multe limbi străine, inclusiv rusa și iubeste muzica preclasica si clasica si se relaxeaza de minune pe melodiile lui Bach, Monteverdi, Mozardsi Beethoven. Armwrestler, dar si economist deopotriva, Ion Oncescu este pasionat de calatorii, acesta vizitand aproape toate orasele mari ale lumii. in plus, a avut ocazia sa doarma in patul lui Hitlersi in patul lui Mata Harisi a deprins o tehnica prin care te poti orienta dupa auz.

„El este foarte inteligent. O sa-l parasc. Intr-o zi a gasit pe plaja o bucata de plic. A citit-o de nenumarate ori. A venit la mine, aproape cu lacrimi in ochi si mi-a spus ca nu a mai citit o carte de aproape o luna de zile. El nu se acomoda in timpul liber, nu neaparat la probe”, a declarat Anda Adam la „WOWbiz”.

Ion Oncescu, fost concurent de la „Exatlon”, este un luptător profesionist de skandenberg roman, cvintuplu campion mondial la skanderberg la ambele brațe, inclusiv de trei ori campion la bratul stang si de doua ori campion la bratul drept, dar si campion european in 2010, atat la bratul stang, catsi la bratul drept.

Citește și...