Primele imagini cu noul Volkswagen GOLF 8. Te așteptai la acest design?

Publicat: 09/03/2019 | 12:34

Primele imagini cu noul Volkswagen GOLF 8. Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf reprezinta – din punct de vedere estetic – o evolutie a modelului actual. Cu cateva influente de Polo Mk6, evident.

Afirmatia este valabila dintr-un oarecare punct de vedere si la nivel tehnic. Mai precis, compacta germana care concureaza cu Astra, Focus si, nu in ultimul rand, Megane va fi construita la randul ei pe platforma MQB. Sub capota, cea de-a de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf este asteptata alaturi de o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina. Unele insotite de un motor electric, altele… nu.

Citește și: DACIA A SCOS DOUĂ MODELE DE SENZAȚIE: DUSTER ȘI LOGAN. EDIȚIE LIMITATĂ

Tehnologic vorbind, modelul de clasa compacta care concureaza impotriva unor nume precum Opel Astra, Ford Focus si Renault Megane ar putea reprezenta o demonstratie de forta a germanilor. Ce inseamna aceasta?

Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va imprumuta mai multe echipamente de la noile Touareg si Passat. Inclusiv acele sisteme care ii permit sa se conduca de unul singur in anumite conditii, informează 4tunning.ro.

Citește și: DACIA DUSTER ULTIMATE: CEL MAI PUTERNIC DUSTER DIN ISTORIE

Citește și...