Primele imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița

Publicat: 23/09/2019 | 13:16
Primele imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița

Un cetățean olandez este principalul suspect în cazul morții fetei de 11 ani din județul Dâmbovița, conform unor surse judiciare, polițiștii stabilind un cerc mai larg de suspecți. Anchetatorii au luat legătura sâmbătă online cu olandezul, acesta spunând că a trecut cu mașina prin satul Gura Suții.

Potrivit primelor informații, bărbatul are antecedente penale și este binecunoscut în Olanda ca fiind pedofil. Nu ar fi fost prima dată când vine în România, special pentru a-și împlini pornirile bolnave.

Sursă foto: Observator.tv

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă. Aceasta a fost găsită în afara localității, într-o zonă cu vegetație și prezenta urme de violență. Fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Olandezul a părăsit țara

Principalul suspect de comiterea crimei este un cetățean olandez despre care spun surse din anchetă că ar fi venit special în România ca să ”vâneze fetițe”. Cu toate astea, după primele audieri bărbatul a fost eliberat, iar acesta a părăsit țara!

Olandezul bănuit care ar fi ucis-o pe micuța Adriana ar fi venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani. Bărbatul suspectat de crima de la Gura Şuţii (Dâmbovița) avea un apartament închiriat în Capitală şi a venit cu o maşină, de asemenea închiriată, tot de la Bucureşti. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.

Acesta ar fi venit în România special pentru a „vâna” fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Vineri, Adriana i-a ieşit pur şi simplu în cale, mergea singură spre casă pe marginea drumului. Maşina în care se presupune că era suspectul a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Citește și...