Primele imagini de la înmormântarea Anastasiei Cecati! Rudele și prietenii, împietriți de durere

Publicat: 21/02/2018 | 15:42

Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, chiar în apartamentul din Chișinău în care aceștia locuiau. Actrița, care a apărut și în Las Fierbinți, devenise mamă de doar trei săptămâni. Actrița a fost înmormântată miercuri, 21 februarie, în prezența rudelor și a prietenilor apropiați. Imaginile au fost fost făcute publice de presa locală.

A fost jale mare la înmormântarea Anastasiei Cecati, actrița a cărei viață a fost curmată brusc, duminică (18 februarie), de către soțul ei, medicul stomatolog Alexei Mitachi. Superba actriță avea doar 31 de ani și abia devenise mamă. Fetița lor de trei săptămâni a fost găsită de autorități într-o cameră alăturată. La înmormântare au venit doar familia și câțiva prieteni apropiați de Anastasia Cecati.

Rudele și prietenii nu-și pot reveni  nici acum din șoc. Mama Anastasiei Cecati s-a despărțit cu greu de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei ei. Femeia a fost consolată de rude, care s-au asigurat să nu i se facă rău la slujba de înmormântare.

Anastasia Cecati îi cera bani soțului pentru a-l lăsa să-și vadă copilul

Familia Anastasiei Cecati susține că actrița era în relații foarte proaste cu soțul ei. Bărbatul, aflat la a doua căsnicie, era violent cu ea. Cei doi erau separați de ceva vreme și actrița nu mai voia să aibă de-a face cu el. Pe de altă parte, rudele criminalului spun că Anastasia i-a cerut soțului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei. El chiar ar fi încercat să-i deschidă cabinetul, dar nu a reușit. Anastasia Cecati se mutase în Dubai, acolo unde se bucura de succes, dar s-a întors la Chișinău când a născut, pe 30 ianuarie.

De asemenea, tot apropiații lui Alexei Mitachi susțin că ea nu-i permitea bărbatului să-și viziteze copilul, decât dacă acesta îi dădea pentru fiecare vizită câte 1.000 de euro. Ei au dezvăluit că Alexei ar fi cumpărat o vizită înainte de crimă. În ziua crimei, Alexei a cumpărat hainuţe pentru fiica sa şi  împreuna cu mama sa a vrut să-şi vada micuţa, potrivit presei locale.

 

Citește și...