Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Jurnalistul va fi incinerat sâmbătă

Autor: Angie Voicu
Publicat: 22/03/2018 | 11:38

O fotografie-portret cu Andrei Gheorghe a fost depusă la Galeria Mobius, din strada Mendeleev D.I. nr. 2, sector 1, București. Cei care își doresc să îi aducă un ultim omagiu jurnalistului o pot face inclusiv mâine. Sâmbătă, la ora 10:00, el va fi incinerat, așa cum și-a dorit, potrivit apropiaților săi. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe.

Nu este un priveghi obișnuit, pentru că Andrei Gheorghe nu și-ar fi dorit asta. La Galeria Mobius a fost adus un simplu portret. Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistului se află la INML, acolo unde va fi incinerat sâmbătă.

La Galeria Mobius, cei care doresc să își ia rămas bun în mod simbolic au ocazia să o facă azi și mâine. Oamenii i-au adus aprins deja lumânări, încă de la primele ore ale dimineții. Alții, i-au depus coroane de flori și au ținut un moment de reculegere în fața fotografiei.  Familia i-a respectat dorința realizatorului tv de a fi incinerat.

Apelul făcut de fiica lui Andrei Gheorghe, după ce au apărut imagini cu trupul neînsuflețit al jurnalistului

Fiica jurnalistului a reacționat după ce în media au apărut poze cu Andrei Gheorghe mort. Anastasia Gheorghe a făcut un apel către presă pentru a proteja imaginea tatălui ei. Tânăra le-a cerut jurnaliștilor să fie alături de ea, chiar dacă l-au cunoscut sau nu pe omul de radio. Ea vrea să păstreze demnitatea tatălui ei și își dorește ca lumea să-l țină minte așa cum era el.

Un site a publicat poze cu Andrei Gheorghe mort, marți seară (20 martie). Ulterior, imaginile șocante au fost șterse, la cererea familiei lui. Imediat după, fiica lui Andrei Gheorghe a lansat un avertisment pentru presă. Tânăra nu vrea ca imaginea publică a tatălui ei să fie „pătată” într-un asemenea mod.

„Acesta este un apel către toți jurnaliștii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aș dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi imagini cu trupul neînsuflețit al părintelui meu pe site-uri ale unor publicații de presă, cărora țin să le mulțumesc ca au înțeles să le elimine totuși”, a scris Anastasia Gheorghe.

 

Citește și...