Primele imagini de la tragedia aviatică din Etiopia. Nu există supraviețuitori

Publicat: 10/03/2019 | 20:51

Primele imagini de la tragedia aviatică din Etiopia. Compania aeriană Ethiopian Airlines a publicat pe pagina de Facebook o imagine de la locul unde s-a prăbuşit avionul Boeing 737 MAX, cu 157 de oameni la bord.

Directorul companiei, Tewolde Gebremariam, care a fost la fața locului, „regretă să confirme că nu există supraviețuitori”. Gebremariam și-a exprimat „condoleanțele profunde familiilor pasagerilor și echipajului care și-au pierdut viața în acest accident tragic”. (CITEȘTE ȘI: UN PARLAMENTAR ȘI-A PIERDUT SOȚIA ȘI CEI DOI COPII ÎN TRAGEDIA AVIATICĂ DIN ETIOPIA)

Un zbor al companiei Ethiopian Airlines, care se îndrepta spre capitala Nairobi, s-a prăbușit duminică dimineață, având 149 de pasageri la bord și opt membri ai echipajului, a informat un purtător de cuvânt al companiei, relatează site-ul agenției Reuters. Toate cele 157 de persoane aflate la bordul unui zbor al companiei Ethiopian Airlines, care se îndrepta spre Nairobi, au murit după ce avionul s-a prăbușit în apropierea orașului Bishoftu, au informat duminică autoritățile.

Zborul ET 302 s-a prăbușit în apropierea orașului Bishoftu, la 62 de kilometri de capitala etiopiană Addis Ababa. Avionul era un Boeing 737-800 MAX.

Citește și...