Primul mesaj transmis de Laurette, după ce a spus că abia aşteaptă să divorţeze: „Nu sunt de acord nici cu…”

Publicat: 05/12/2017 | 08:50
Primul mesaj transmis de Laurette, după ce a spus că abia aşteaptă să divorţeze: „Nu sunt de acord nici cu…”

La câteva ore bune după ce s-a aflat că Ciprian Nistor i-a cerut avocatului să depună cererea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 prin care cere desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a lui Laurette, aceasta a transmis public un mesaj. Fanii i-au scris imediat vedetei.

Citeşte şi: Deciziile luate de Laurette înainte să se afle că soţul ei a înaintat cererea de divorţ! A făcut totul pe faţă şi am pus mâna pe dovezi

Modelul de ciocolată a aşternut câteva gânduri pe internet în care a rememorat una dintre lecţiile primite în copilărie de la mama sa.

„«Să nu faci rău niciodată nimănui!»… O aud pe mama mereu spunându-mi asta. Eram prea mică să înteleg de ce imi tot repetă. Aveam să aflu mai tarziu că sunt oameni care fac rău pur şi simplu. Aşa sunt ei construiţi. Îşi iau bucuria din răul altora…
Legea compensatiei functioneaza aproape intotdeauna. Nu sunt de acord nici cu sintagma intoarce si celalalt obraz, dar nici raspunde la rau cu rau.
Exista oameni care se simt bine facand rau in jurul lor. Incet, inveti sa ii identifici si sa faci tot posibilul ii eviti…”
, a scris Laurette pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Laurette divorţează! Cum motivează Ciprian Nistor despărţirea de mulatră

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Laurette după ce s-a aflat că divorţează!

Laurette Atindehou s-a căsătorit în închisoare cu Ciprian Nistor, care este condamnat pentru evaziune fiscală. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 21 februarie 2017. Vedeta a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena Luce Maria.

Citește și...