Primul soț al Stelei Popescu este năpădit de dorul ei! ”O visez foarte des”

Publicat: 21/04/2019 | 21:45
Primul soț al Stelei Popescu este năpădit de dorul ei! ”O visez foarte des”

Dan Puican suferă enorm după regretata artistă, care a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017. Celebrul om de radio a povestit că o visează foarte des şi că îi duce dorul. 

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de 81 de ani. Primul ei soț, Dan Puican, cu care artista păstrase după divorț o frumoasă relație de prietenie, suferă cumplit de dorul ei.

O visez foarte des pe Stela, am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o «Cui să îi zic, dacă Stela a murit?» Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase”, a declarat Dan Puican pentru click.ro.

El regretă că nu poate ajunge mai des la mormântul artistei de la Cimitirul Cernica.

Eu sunt bine, mă lupt cu bătrâneţele mele! Nu mai ştiu nimic ce se mai întâmplă cu Doina Maximilian (n.r- fiica adoptivă a Stelei), nu am nici o legătură. Nu am mai avut vreo conversaţie cu ea, ştiu doar că stă în casa lăsată de Stela şi cam atât. În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic, nici nu am mai fost pe la mormânt, pentru că este foarte departe locul unde îşi doarme somnul de veci. Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”, a mai spus Puican pentru aceeași sursă.

 

Citește și...