Prințesa cu yacht de 1 mil. € și-a găsit… prințul: e politician și s-a iubit cu o mega-bunăciune!

Publicat: 30/10/2018 | 23:05

Iana Budeanu, fiica celebrului afacerist băcăuan Ovidiu Budeanu, a bifat un mare ”careu de ași”:  e frumoasă de pică, deșteaptă foc (școlită în Elveția), are bani la discreție, iar acum și-a găsit și un „prinț” deloc străin lumii mondene. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România vă dezvăluie detalii incredibile despre povestea de dragoste a ”prințesei” lui Ovidiu Budeanu, însoțite de imagini în premieră cu noul cuplu din lumea bună. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

De Iana Budeanu nu a auzit încă foarte multă lume, chiar dacă ar putea „lovi” oricând, fără probleme, în inima highlife-ului bucureștean.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) A preferat însă să se bucure, în mare liniște, de confortul oferit de tatăl ei și să cheltuie banii pe studii în străinătate și pe călătorii peste mări și țări pe care alții doar și le imaginează. (VEZI AICI: NUNTĂ SECRETĂ ÎN FAMILIA UNUIA DINTRE CEI MAI CONTROVERSAȚI MILIONARI DIN ROMÂNIA)

Are yacht de un milion de euro, e pasionată de echitație și…

Ovidiu Budeanu, tăticul prințesei răsfățate de soartă, este probabil cel mai bogat om de afaceri din Bacău. Acesta deține un imperiu financiar fabulos, având în portofoliu centrul comercial Arena Mall Bacău (cel mai mare din oraș), postul de televiziune Euro TV și Apa-Canal SA, furnizorul de apă din municipiul Onești.

(VEZI ȘI:  CE FRUMUSEŢE ”MOŞTENEŞTE” UN MALL, O TELEVIZIUNE ŞI… O FIRMĂ DE ”APĂ ŞI CANAL”)

Mai are rost să spunem că Iana este inclusiv moștenitoarea unui yacht de un milion de euro?! Tatăl ei l-a cumpărat, fără să clipească, de la un târg de produse de lux. Chiar și-așa, tânăra nu se laudă cu toate aceste avuții. Pe site-urile de socializare defilează mai mult cu poze din locurile pe care le vizitează, sau de la echitație, fiind foarte pasionată de acest sport nobil.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

„Prințul” este din Constanța

Nu exact același lucru îl putem spune despre noul ei iubit. Pentru că da, „prințesa” Iana și-a găsit și… „prințul”. Fiica lui Ovidiu Budeanu s-a combinat cu Valerio Nicola, pe numele lui Posnava Valeriu, un machedon din Constanța, tot plin de bani. Dovadă stă și seria de poze cu ceasuri scumpe pe care o are și o afișează pe conturile de socializare. De asemenea, acesta este membru al celui mai puternic partid din România, iar în trecut a mai format un cuplu cu Costina Cojocărel, prietena cea mai bună a Ioanei Tamaș.

La plimbare, asortați din cap până în picioare

Cei doi se simt foarte bine împreună
Cei doi se simt foarte bine împreună

Iana și Valerio sunt împreună de puțin timp, iar, ca la orice început de relație, totul debutează cu un aer romantic. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România i-a întâlnit îmbrăcați casual și asortați din cap până în picioare, la o plimbare prin parc, timp în care au discutat vrute și nevrute.

Valerio nu a putut să-și ia mâinile de pe „prințesă”, iar ea părea ca se simte mai bine ca niciodată. A râs tot drumul de cele înșirate de tânărul machedon. (Cum câștigi bani rapid)

Tatăl ”prințesei” are o avere de peste 40 de milioane de euro

Arena Mall din Bacău, deținut de Ovidiu Budeanu, va intra într-un proces de extindere și modernizare care se va materializa prin majorarea cu 60% a suprafeței închiriabile și prin construirea unei parcări supraetajate, investiție de 20 de milioane de euro. Pentru realizarea acestui obiectiv, Arena Mall a achiziționat terenul aflat în vecinătatea parcării, în suprafață de 13.448 metri pătrați, cu peste un milion de euro, a anunțat profit.ro.

(CITEȘTE ȘI: „CALIFICATA” DORA S-A SCOS! S-A COMBINAT CU UN MILIONAR CĂSĂTORIT, IAR INVESTIȚIA E RESPECTABILĂ)

Lucrările de extindere a proiectului sunt programate să înceapă în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru 30 noiembrie 2020. Corpul nou de clădire va cuprinde un hipermarket, spații comerciale noi, o zonă de roof-top și o scenă unde vor avea loc evenimente, un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar. Suprafața închiriabilă totală va fi de aproximativ 42.000 de metri pătrați, iar parcarea supraetajată va avea o capacitate de 495 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300. Arena Mall din Bacău a fost inaugurat în decembrie 2007 în urma unei investiții totale de peste 40 milioane euro.

Centrul comercial are astăzi o suprafață totală închiriabilă de 26.000 metri pătrați și dispune de circa 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, servicii, fast-food-uri și restaurante și 800 de locuri de parcare în exterior.

(NU RATA, AICI: CUM A REUȘIT FIICA UNUI MILIONAR ROMÂN SĂ-L PUNĂ ÎN GENUNCHI PE SULTAN DE DUBAI)

Revistele de specialitate estimează că averea deținută de Ovidiu Budeanu depășește 40 de milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)