Acasă » Exclusiv » ”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected]! ”Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f#$%u la show! Are HIV… a dus-o la St. Tropez și Monaco! Va fi al 3-lea Război Mondial!”

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected]! ”Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f#$%u la show! Are HIV… a dus-o la St. Tropez și Monaco! Va fi al 3-lea Război Mondial!”

De: Răzvan Scarlat 22/06/2021 | 23:30

“Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc pe celebra adresă [email protected]. Patru super-milionari au nimerit la mijloc, în “războiul eroticelor”. Cristian B., Dan O., Răzvan P & Sorin C. sunt numele cunoscuților oameni de afaceri din România. Iubita celebrului businessman din retail, Dan O., și amanta milionarului C. (ultra-cunoscut și căsătorit), Sarithaa, se acuză că s-au turnat una pe cealaltă. Atenție, urmează mesaje care, potrivit uneia dintre protagoniste, ar urma să pornească “al 3-lea Război Mondial”.

În urmă cu două zile, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră, că un celebru om de afaceri, însurat și cu copii, a sedus-o cu mesaje XXX pe fiica partenerului de afaceri. Tânăra în cauză, Sarithaa, o adevărată “bombă sexuală”, ar avea idee cum povestea a ajuns în posesia site-ului nostru. Ar suspecta două foste prietene, cu care până nu cu mult timp în urmă făcea spectacol în localurile de lux din Capitală, când ieșeau la “vânătoare” de milionari plătitori, fără arici la buzunar.

Patru super-milionari au nimerit la mijloc

Din câte se pare, animozitatea existentă între tinere ar fi pornit de la un celebru businessman din retail, Dan O., pe care blondina Sarithaa l-ar fi “vrăjit” din toate punctele de vedere. După ce l-ar fi “învârtit” pe degete, puștoaica al cărei părinte deține un palat în Capitală i-ar fi dat “viteză”. A profitat rapid o altă “prințesă de oraș”, D., de altfel actuala iubită a omului de afaceri Dan O.. De aici până la o invidie dusă la extrem nu a mai fost cale lungă.

(VEZI AICI: PRINȚESICA ”ULUITORULUI” S-A COMBINAT PRIMA CU FOSTUL MALVINEI!)

Cert este că toate cele trei “bunăciuni” sunt adevărate “bombardiere”, având la activ mulți milionari “bifați”. Sorin C., un alt afacerist celebru în România, ar fi, la rândul lui, obsedat de amanta lui Cristian B., și chiar și-ar fi părăsit soția după ce i s-a pus “pata” pe blondină, căreia i-ar face toate poftele și i-ar da mulți bani pe mână. În ecuație mai intră un alt om de afaceri cunoscut, Răzvan P., căruia una dintre “prințese” i-ar fi fost amantă timp de trei ani.

Dar să revenim la Sarithaa, amanta milionarului Cristian B. (ultra-cunoscut și căsătorit), și la D., partenera celebrului afacerist din retail, care, în prezent, se acuză că s-au turnat una pe cealaltă. Cea care ar fi “lovit” prima pe celebra adresă [email protected] ar fi fost puștoaica al cărei tată deține un palat în Capitală și de care milionarul Sorin C. ar fi obsedat, după care a venit și replica actualei iubite a lui Dan O. și a amicei sale, “combinată” trei ani cu Răzvan P..

Amanta milionarului Cristian B., dezlănțuită: “Ce panaramă o să fie… Al 3-lea Război Mondial!”

CANCAN.RO a intrat în posesia unei discuții halucinante dintre amanta milionarului Cristian B. și o bună amică, în care prima anunță că este decisă să le facă “de panaramă” pe cele două tinere cu care, până nu demult, a fost prietenă.

Prietena: Apoi dacă după atâta timp tot în gândul lor ești și vor să te “facă”. Fă-le tu de panaramă

Sarithaa: Ohooo și ce mai panaramă o să fie.

Prietena: Vor să scoată conversații cu B. Vor articol cu tine și B.

Sarithaa: Al 3-lea Război Mondial. ****** nu o să lase. Că se face el de c****. O să-l scoată și pe ăsta.

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected], iar Sarithaa pare gata de răzbunare

(CITEȘTE ȘI: ȘIRETLIC MARE ÎN LUMEA BUNĂ: „PATRONUL UBER” A FUGIT CU NEVASTA BOSSULUI LOFT!)

“Vai și amar. Nu fi fraieră! Fă-le…”

În continuare, presupusa amantă a lui Cristian B. pare mai decisă ca oricând să-și facă singură dreptate, revoltată că relația ei a ajuns și în presă.

Prietena: Vai și amar. Fă-le panaramă în oraș. Nu fi fraieră, dacă te-au dat la CANCAN.

Sarithaa: Hahah, normal. Oricum, articolul dispare diseară. Dar să vezi ce o să fie. Scandal. Cum îmi place mie.

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected], iar puștoaica sedusă de milionarul C.B. este avidă de răzbunare

“Se **** cu tata. A dus-o la St. Tropez și Monaco”

Acuzele venite din partea puștoaicei la adresa celor două rivale continuă să curgă. Potrivit blondinei, iubita celebrului business-man din retail (Dan O.) ar avea HIV, în timp ce amica ei ar fi fost amanta unui alt milionar celebru, Răzvan P., dar și a tatălui său, care deține un palat în Capitală.

Mai mult, Răzvan P. ar fi dus-o în vacanțe de lux, în zone exclusiviste.

Sarithaa: Bolnavele Bucureștiului. Hahah. Stai să vezi ce le așteaptă. Show facem, cum ne place.

Prietena: Știuuuu! Mai ales *******. Dar și D.

Sarithaa: Hahaha daaaa. D. are HIV. Și ******* se **-** cu tata. Mor. Păi oricum îi dau în judecată. Mai ales că au zis de tata, ***… Multe aberații și minciuni. Mâine vorbesc cu avocații

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected], iar Sarithaa pare gata de răzbunare

Prietena: I-au trimis mesaje la ****** ********, au hărțuit-o și pe aia. Vai și amar așa ceva.

Sarithaa: Daaa, știuuuu.

Prietena: Și la nevasta lui P. au trimis mesaje private cu poze și conversații.

Sarithaa: ******* a fost cu P.. C**** lui. 3 ani

Prietena: Daaaa! Dar anul trecut i-au trimis mesaje. A dus-o la St. Tropez și Monaco, unde are apartament.

Sarithaa: Știu tot. Se f***** la show. Ea cu D.. Și ******* pe tata. Îi dădea mesaje lui mama. Îl amenința să-i dea 30.000 de euro.

Mesajele dintre „dive” sunt explicite

(NU RATA: MEGA-TELENOVELĂ ÎN LUMEA BUNĂ. A COMBINAT-O PE SOŢIA UNUI CUNOSCUT MILIONAR, IAR ÎNŞELATUL A AFLAT TOTUL)

Situație super-încurcată

În concluzie, ”prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la [email protected], iar amanta milionarului C.B. este decisă să acționeze prima, promițându-i unei prietene că le va distruge pe iubita lui D.O. și pe fosta amantă a lui R.P.. Asta în timp ce afaceristul S.C. s-ar fi despărțit din nou de soție, obsedat fiind de blondina al cărei tată deține un palat în Capitală. Un calcul simplu arată că, în toată această telenovelă, nu mai puțin de patru super-milionari au nimerit la mijloc, în plin “război al eroticelor” amintite în articol.

D., iubita celebrului business-man din retail, Dan O.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...