Prințesele ”Super Bingo” toacă saci de bani la Londra & Dubai! Imagini colosale…

Publicat: 24/03/2018 | 23:47

Petru Rus și Radu Chifa au adus jocul „Super Bingo Metropolis” la Antena 1. „Aventura” jocului respectiv s-a încheiat de fiecare dată prost, atât pentru angajații firmelor administrate de cei doi afaceriști, cât și pentru mai mulți câștigători la jocul respectiv. În timp ce angajații și câștigătorii așteaptă să-și primească banii, prințesele „Super Bingo”, fiicele lui Rus și Chifa, toacă saci de bani la Londra și Dubai. (CITEȘTE ȘI:  ”Prinţişorul BINGO” a comandat o roabă cu vin scump la LOFT!)

Prima ediţie a jocului televizat “Super Bingo Metropolis” a început în 2009 la Antenă, iar în 2012 Comisia de autorizare a jocurilor de noroc decidea, în unanimitate, revocarea licenţei de joc a firmei PHOENIX GAMES SRL din cauza unor datorii la bugetele de stat de peste 1,2 milioane euro. Firma respectivă era deținută de Petru Rus și Radu Chifa, iar afaceriștii au cerut în aceeași zi intrarea în insolvență a societății. Abia în 2014 apăreau datoriile firmei, care se ridicau la aproape 16 milioane de lei! Mai exact 15,94 milioane lei. Cele mai mari creanțe de recuperat le aveau Fiscul – 5.015.670 lei, Antena TV Group SA – 2.002.518 lei și angajații societății – 1.040.653 lei, potrivit supervizor.ro.

În ciuda faptului că trustul Antena avea de recuperat peste două milioane de lei de la societatea deținută de Rus și Chifa, în 2013, de Paște, jocul a reapărut la Antena 1. În martie 2016, jocul își întrerupea din nou activitatea. (VEZI ȘI: COINCIDENȚE LA SUPERBINGO METROPOLIS) Temporar, se anunța la acel moment.

De Crăciun, jocul se relua, dar sub un alt nume, „Uniplay show”, societatea care administra jocul fiind, de această dată, MONTE CALM PLAY SRL Bistriţa, deținută în proporție de 90% de Radu Chifa. Din societatea respectivă nu mai făcea parte, însă, Petru Rus. Datoriile totale ale firmei respective sunt, potrivit sursei citate, de 23.708.663,70 lei. Din acești bani, patru milioane îi reprezintă salariile neplătite ale angajaților, iar Antena TV Group este înscrisă la masa credală cu suma de 1.069.319,13 lei (230.000 de euro). Fiscul are de recuperat cei mai mulți bani, 8,24 milioane lei.

Beizadelele „Regilor Bingo” se distrează de minune în străinătate

Cu toate că firmele patronate de Petru Rus și Radu Chifa înregistrează datorii uriașe, beizadelele „Regilor Bingo” Petru Rus și Radu Chifa se distrează de minune în străinătate. Ariana și Dora Chifa, fiicele lui Radu Chifa, fac senzație pe Instagram cu pozele din Londra, acolo unde studiază, și din vacanțele de lux în care merg. În cazul Arianei Chifu le putem aminti pe cele din insula spaniolă Gran Canaria sau pe cea din Praga.

Jessica Rus și fratele ei, boxerul Alex Rus, care e pregătit de celebrul Cătălin Zmărăndescu, locuiesc și ei la Londra. Nici copiii lui Rus nu sunt străini de aroganțele de milionari. Jessica s-a cazat, într-o vacanță în Dubai, în cel mai scump hotel din lume, Burj al Arab, în timp ce fratele ei, luptătorul Alex Rus „sparge”, atunci când vine în România, sume mari pe celebra șampanie Armand de Brignac, brand-ul preferat de șampanie al milionarilor. (VEZI ȘI: Prinţişorul de la Tărtăşeşti şi-a făcut ”fenta” la Saint Tropez )

Toți copii „Regilor Bingo” sunt prieteni între ei. Și de ce nu ar fi? Părinții lor au făcut împreună foarte mulți bani. Beizadelele locuiesc la Londra și își dau în permanență like-uri la poze, mai ales când ies în evidență pe Instagram cu luxul din vacanțe și opulența obișnuită în care trăiesc în capitala Marii Britanii. Nici faptul că hotelul de 5 stele Metropolis din Bistrița, deținut de părinții lor, a fost scos la licitație pentru recuperarea unor datorii de la jocurile de noroc administrate de Rus & Chifa nu pare să-i deranjeze deloc pe „Prințișorii Bingo”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...