Loading the player...

Ştefan Răzvan Manolache (25 de ani), fiul unui consilier judeţean din Iaşi, patron de firmă de taxiuri, a ajuns în vizorul Poliţiei după ce ar fi distrus poarta unui ieşean. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obţinut filmarea în baza căreia beizadelei i s-a deschis dosar penal la Poliţie. Nu e prima oară când tânărul intră în belele. În 2013, a fost reţinut pentru că ar fi tras cu pistolul într-un taximetrist, fiind condamnat recent pentru fapta sa.

Fiul consilierului judeţean Mircea Manolache a intrat în vizorul Poliţiei pentru un incident care a avut loc în centrul Iaşului, acum câteva zile. Atunci, Ştefan Manolache a mers la un ieşean pentru a cumpăra o unitate de calculator sau cel puţin asta e varianta prezentată poliţiştilor. După ce a luat marfa, Manolache a plecat fără a o verifica şi, ulterior, când s-a uitat la ea, nu a fost mulţumit de ce primise. (VEZI ŞI: ”Bombă” în lumea bună a Iaşului. Iubita secretă a primarului e însărcinată!)

L-a sunat pe vânzător pentru a cădea la o înţelegere însă, pentru că a fost refuzat, s-a întors acasă la acesta şi a lovit cu putere în poarta lui până a îndoit-o, aşa cum se vede în imaginile obţinute de  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Victima, Andrei Teodor Damian, a făcut plângere la Poliţie pentru distrugere, însă a fost reclamat, la rândul său, pentru înşelăciune.

„Facem cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi, în funcţie de rezultate, vom dispune măsurile legale”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Tatăl tânărului recalcitrant, important om politic în Iaşi, a declarat că nu vrea să comenteze ce face fiul său. „Este major, are 25 de ani, e problema lui. Nu legaţi numele meu de numele lui”, a spus Manolache senior. (CITEŞTE ŞI: DOSARUL CARE I-A SCANDALIZAT PE INTERLOPI. CE AU DECIS PROCURORII ÎN CAZUL MORŢII "PĂROASEI")

Culmea, la doar câteva zile după acest incident, Ştefan Manolache a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat pentru o tulburarea liniştii şi ordinii publice şi uz de armă neletală. În 2013, acesta ar fi vrut să împuşte un taximetrist cu care a intrat în conflict în trafic.

CRISTI SANDU

Citeste despre:stefan razvan manolache, taxiuri, printisorul taxiurilor, iasi, beizadea


Share On Facebook