Prințul Harry are același destin ca mama sa! Ducele și Meghan Markle sunt hărțuiți total de paparazzi

Publicat: 24/07/2020 | 17:28
Prințul Harry are același destin ca mama sa! Ducele și Meghan Markle sunt hărțuiți total de paparazzi

Prințul Harry și Meghan Markle le-au declarant război paparazzilor din America, după ce aceștia i-au hărțuit săptămâni la rândul prin diverse metode în locuința din Los Angeles. Ducii de Sussex i-au dat în judecată, pentru că au surprins fotografii cu fiul lor Archie, în vârstă de un an.

Celebritatea dusă la extrem creează probleme grave prinților de Sussex. Ei se confruntă cu o perioadă dificilă din cauza paparazzilor care îi hărțuiesc fără încetare. Prima dată, Meghan și Harry au fost molestați în reședința din Canada, apoi s-au mutat în Los Angeles sperând că vor scăpa de hărțuirea paparazzilor.

Însă, în vila din cartierul rezidențial, paparazzi și-au creat drum prin diverse metode. Ei au folosit drone deasupra reședinței ducilor. Ei au realizat fotografii surprinzându-i jucându-se cu micuțul Archie, în propria sa locuință. Imaginile au fost ulterior scoase la vânzare.

Cuplul a luat măsuri pentru a-și proteja fiul, astfel că i-au dat în judecată pe paparazii anonimi, cu speranţa că vor afla identitatea lor şi pentru a avertiza potenţialii cumpărători că fotografiile au fost făcute ilegal, potrivit news.ro.

„Unii paparazzi şi entităţi media au ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, până la de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată”, se arată în plângerea depusă de avocatul cuplului, Michael Kump, la Curtea Supremă.

„Alţii au apelat la elicoptere, care au zburat deasupra grădinii reşedinţei, devreme, la ora 05.30, sau la 19.00, trezindu-i pe vecini şi pe fiul lor, zi după zi. Iar alţii au făcut găuri în gardul de securitate pentru a privi prin el” – a mai spus acesta.

Prințesa Diana a murit în timp ce era urmărită de paparazzi

Prințesa Diana a trecut prin momente extrem de teribile din cauza oamenilor care voiau să-i imortalizeze fiecare mișcare. Într-o vacanță în Franța, mama prințului Harry a murit într-un accident rutier, în timp ce era urmărită în mod excesiv de paparazzi.

Tragedia i-a marcat profund viața nepotului reginei Elisabeta a II a, care s-a arătat complet îngrijorat anul trecut că istoria se va repeta cu soția sa.

 „Mi-am pierdut mama și acum mă uit la soția mea care ar putea fi o victimă a acelor forțe puternice“. Ducele a acuzat mass-media tabloidă de un comportament de „intimidare” care „distruge oamenii și distruge viețile” cu „neînțelegeri continue”, a spus prințul Harry anul trecut.