Veste-șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului?!

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 09:31
Veste-șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul divorțului?!

Apar din nou speculații legate de un posibil divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry. După ce cei doi au renuțat la titlul regal și s-au mutat în Los Angeles, fiind independenți din punct de vedere financiar de Familia Regală, Meghan vrea să se întoarcă la prima sa pasiune: actoria, lucru ce determină un adevărat cutremur în Familia Regală.

Noi speculații se învârt în jurul Prințului Harry și în jurul fostei ducese de Sussex, Meghan Markle, după ce fosta actriță a anunțat deja că vrea să se reîntoarcă la Hollywood.

NU RATA – MEGHAN MARKLE, DESPRE MOARTEA LUI GEORGE FLOYD: ”ÎMI PARE RĂU CĂ NOILE GENERAȚII TREBUIE SĂ CREASCĂ ÎNTR-O LUME ÎN CARE RASISMUL ÎNCĂ ESTE PREZENT”

În momentul în care a decis să aibă o relație cu Prințul Harry, Meghan Markle a renunțat la multe dintre lucrurile pe care le făcea înainte de a fi ducesă, inclusiv la marea ei pasiune, actoria. Au urmat numeroase controverse și nu de puține ori Meghan a încălcat protocolul regal și a reușit să o scoată din minți pe Regina Elisabeta. Acum, reîntoarecerea acesteia în lumea actoriei ar putea fi un real motiv de despărțire pentru Prințul Harry.

Meghan Markle, așteptată cu brațele deschise de Hollywood

Decizia lui Meghan Markle de a se întoarce pe platourile de filmare a fost primită cu brațele deschise de către cei de la Hollywood, care de-abia așteaptă să o revadă pe fosta ducesă în diverse producții.

Cu toate acestea, lucrurile se schimbă, iar Meghan Markle va accepta numai roluri care se potrivesc cu fundația pe care o conduce sau chiar de voice-over.

Meghan Markle și-a făcut deja debutul pe Disney Plus, unde a făcut un voice-over (naratare) în documentarul „Eleplhant”. Cu toate acestea, ducesa nu a comentat cu privire la viitoarele proiecte sau la pașii pe care dorește să îi facă mai departe în carieră, scrie Insider.