Pro TV a făcut anunțul oficial despre viitorul lui Andi Moisescu

Publicat: 14/03/2019 | 08:47

Apropo TV, emisiunea lui Andi Moisescu de la Pro TV, se pregătește de un nou sezon. Cum va arăta? Ce rubrici va avea? Și, mai ales, de când revine în grilă?

Emisiunea va avea o nouă „față”, mai exact un studio nou și „o structură mai dinamică”, menționează producătorii emisiunii – Red Spike Film. De asemenea, ei punctează pentru Paginademedia.ro că Apropo TV vine cu două rubrici noi:

Meditații virale” –  O rubrică în care Andi Moisescu dezbate viralele săptămânii împreună cu vloggeri, stand-uperi, influenceri și specialiști din zona de social media.

Fast & Fresh” by Bucătarium – Este o rubrică în care Andi Moisescu ia primele lui lecții de gătit de la niște chefi cu experiență.

Este, în egală măsură, un pretext de a aduce online-ul „pe sticlă” și un antrenament pentru o nouă misiune pe care și-o asumă în acest an Andi Moisescu, să facă vlogging pe YouTube”, au declarat producătorii pentru Paginademedia.ro.

România care este”, unde sunt comentate știrile esențiale ale săptămânii, va rămâne în continuare rubrica esențială a emisiunii.

Prima ediție din noul sezon, cel cu numărul 29, debutează duminică, 31 martie, de la ora 13:00.

ROMÂNIA CARE ESTE

România care este. Mai mult conținut pe YouTube ApropoTV 🔥🔥🔥Sound on 🎧

Publicată de ApropoTV pe Miercuri, 6 martie 2019

Citește și...