PRO TV a scos ”Vocea României” din grilă: ”Am decis să anulăm castingul și filmările”

Publicat: 14/08/2020 | 16:48
PRO TV a scos ”Vocea României” din grilă: ”Am decis să anulăm castingul și filmările”

Pentru prima dată în zece ani, ”Vocea României„ nu se regăsește în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne show-ul și a vorbit și despre motivele pentru care s-a luat această decizie.

”Vocea României”, cel mai iubit show de muzică din România, a fost scos din grilă. Emisiunea trebuia să înceapă în toamnă, însă, din cauza pandemiei de coronavirus au fost anulate castingul și filmările. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MIRELA VAIDA! CÂND VA ÎNCEPE NOUL SEZON ”ACCES DIRECT”)

Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune.

”Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, au spus oficialii PRO TV pentru paginademedia.ro.

Deși talent show-ul Vocea României nu va fi în grila de toamnă, Pro TV a pregătit o altă producție muzicală. Este vorba despre Masked Singer.

Potrivit primelor informații, 12 celebrități intră în aceast proiect de televiziune, care face furori peste hotare. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

”Vocea României” revine în 2021

Show-ul ”Vocea României” ar urma să revină la Pro TV în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții dacă situația din România o va permite.

Vocea României este, după „Românii au talent”, cel mai urmărit reality show de talente din România. Formatul internațional „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”.