Pro TV vs Antena 1! Cătălin Măruță a făcut anunțul în această seară: “Pepe este…”

Publicat: 11/10/2018 | 20:34

Cătălin Măruță, invitat de  Petrișor Obae cu ocazia a 10 ani de la lansarea site-ului Pagina de Media, spune, printre alte subiecte abordate, că dacă Pepe era invitat la Pro TV, atunci Oana Zăvoranu mergea, neapărat la Antena 1.  ”Există o competiție între televiziuni”, spune Cătălin Măruță, privind retrospectiv, ”ceea ce este firesc”. Pe de altă parte, Măruță transmite că Pepe, din punctul lui de vedere, este unul dintre cei mai corecți artiști din România.

”Pepe este, pentru mine, unul dintre cei mai onești, serioși, corecți artiști care există în România. Este de o corectitudine incredibilă”.

În continuare, Cătălin Măruță i-a propus lui Petrișor Obae să îi spună câteva curiozități legate de Pepe. Bineînțeles, propunerea a fost acceptată. La un moment dat, Pepe i-ar fi transmis lui Cătălin Măruță că vrea să vină la el în emisiune: ”Vreau să vin la tine în emisiune, nu mă interesează ce mă întrebi”.  Cătălin Măruță și spune că el și Pepe nu aveau, la vremea respectivă, ceea ce s-ar putea numi o relație de prietenie.  ”Colegii mei căutau să vorbească și cu Oana, să o aducă în emisiune, fiindcă așa era normal. Era vorba despre dreptul la replică. Lui Pepe i s-a părut că noi am fost foarte corecți”.

”Dar”, a intervenit Petrișor Obae, ”se ajunsese la o vânătoare, televiziunile dădeau bani pentru a-i avea”.

CITEȘTE ȘI: PEPE A DAT-O DE GOL PE SOȚIA LUI, DUPĂ CE I-A FĂCUT PROPUNEREA! RALUCA A FOST VEHEMENTĂ: “DACĂ ÎMI PUI O CAMERĂ DE FILMAT…“

”De asta spun de corectitudinea omului Pepe”, spune Măruță, ”El și-a expus toate problemele legate de divorț. Venea la noi, stătea la noi pe canapea (n.red. – în emisiunea ”La Măruță”) și povestea de fiecare dată ce s-a întâmplat. La un moment dat, Pepe semnează un contract cu Antena 1 și trebuia să se pronunțe divorțul dintre el și Oana Zăvoranu. I-am spus că am făcut opt luni de zile emisiune în care am povestit viața lui. Acum eu ce fac?”

Iar Pepe i-a oferit lui Cătălin Măruță un răspuns care demonstrează caracterul omului Pepe:

”Ți-am promis că atunci când o să divorțez, toate declarațiile mele, fără nicio problemă, o se le fac la tine în emisiune”.

CITEȘTE ȘI: EMOȚII MARI PENTRU PEPE! ARTISTUL A ÎMPĂRTĂȘIT VESTEA CU PRIETENII VIRTUALI

Pro TV vs Antena 1! ”Pepe făcea lucrurile acestea gratis!”

Pepe semnase contractul cu Antena 1, iar după divorț, în parcul Herăstrău, erau două televiziuni care îl așteptatu pe Pepe să ofere interviu. PRO TV și, firește, Antena 1, postul care îl deținea, sub contract, pe Pepe.

”Acces Direct au intrat primii cu Pepe”, spune Măruță, ”avertizați fiind că la 17.30 trebuie să plece din emisiune. Numai că cei de la Acces Direct doreau ca Pepe să nu mai ajungă în emisiunea de la Pro Tv, așa că au făcut totul pentru a-l întârzia. L-au introdus târziu live. Dar Pepe, pe la 17.30, a răspuns la o singură întrebare, s-a uitat la ceas și a zis <>. Și a întins microfonul. A făcut un pas în stânga și a luat microfonul de la Pro TV. Asta înseamnă să ai caracter”, a concluzionat Cătălin Măruță. Apoi a mai spus: ”Sunt oameni care au coroană vertebrală în showbiz!”

Surpriza cea mai mare a fost, însă, dezvăluirea conform căruia Pepe nu a încasat bani de la Pro TV pentru a face acel gest. ”Pepe făcea lucrurile acestea gratis”, a declarat Cătălin Măruță pentru Pagina de Media.

CITEȘTE ȘI: PEPE ȘI SOȚIA LUI, PĂRINȚI ȘI DE BĂIAT?! CE A DECLARAT RALUCA

 

10 ani de Paginademedia.ro. Catalin Maruta, în direct din studioul Paginademedia.ro, în dialog cu Petrisor ObaeDespre televiziunea ultimilor 10 ani, despre public, despre peisajul TV.#10AnidePaginademedia #FairJournalism

Publicată de Pagina de Media pe Joi, 11 Octombrie 2018

Citește și...