Probleme grave pentru Paul Codrea! Fosta iubita sarboaica l-a dat in judecata! Si fiscul italian il cauta, pentru niste datorii!

Publicat: 29/11/2012 | 23:00
Probleme grave pentru Paul Codrea! Fosta iubita sarboaica l-a dat in judecata! Si fiscul italian il cauta, pentru niste datorii!

Paul Codrea si Katarina au avut o relatie de cinci ani, dar s-au despartit surprinzator, cand toata lumea vorbea despre casatorie. Jucatorul Rapidului s-a casatorit la scurt timp dupa aceea cu Amalia, care i-a daruit deja o fetita, pe Sophia Elena.

Paul si Katarina

Viata aparent lipsita de griji pe care Paul Codrea o are in Romania este zdruncinata de o veste pe care o primeste din Italia, de la Siena. Katarina se considera nedreptatita de modul in care a fost tratata de fotbalist si si-a angajat deja un avocat pentru a-l chema in instanta. Sarboaica acuza ca bunurile comune obtinute in perioada in care ea si Codrea au fost impreuna nu au fost impartite corect.

Paul Codrea fotbalist

Si, din cate se pare, aceasta nu este singura veste proasta pe care internationalul roman o primeste din „Cizma”. Paul Codrea ar avea cateva datorii semnificative la fiscul italian, impozite neplatite la salariile obtinute cand evolua in Serie A, unde a jucat pentru Genoa, Palermo, Perugia, Siena, Torino si Bari.

Gabriel Esanu