Probleme mari pentru Mircea Badea! Cine este femeia care vrea să îl lase fără bani

Publicat: 13/03/2019 | 11:02
Probleme mari pentru Mircea Badea! Cine este femeia care vrea să îl lase fără bani

După ce a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Teodor Emi, Mircea Badea se confruntă cu o nouă problemă, care l-ar putea lăsa fără bani în cont.

Camelia Bogdan, fosta judecătoare care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, a deschis o acțiune civilă împotriva mai multor jurnaliști, printre care și prezentatorul Antenei 3, Mircea Badea.

Camelia Bogdan a înregistrat procesul la Tribunalul Cluj pe data de 13 februarie, iar pe 4 martie a făcut o solicitare de ajutor public judiciar, o cerere care se face în general pentru scutirea sau eșalonarea taxei de timbru atunci când valoarea acesteia depășește posibilitățile financiare ale reclamantului. Obiectul procesului este ”acțiune în răspundere delictuală”, scrie stirilekanald.ro.

După ce Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură, Mircea Badea spunea că încet-încet începe să se facă dreptate, astfel că decizia CSM de azi i se pare corectă. ”Noi ne-am petrecut tinerețea având perfectă dreptate și suportând camioane de lături, în timp ce alții își petrec maturitatea și bătrânețea în pușcărie, într-un mod înfiorător. Sunt mulțumit că încet-încet lucrurile încep să intre în normal (…).

Camelia Bogdan trebuie scoasă fară doar și poate din magistratură, nu are ce să caute în magistratură și trebuie făcută o lege a răspunderii magistraților foarte dură și foarte corectă și care să limiteze astfel de situații ridicole”, a spus Mircea Badea.

Citește și...