Probleme mari pentru Zăvo!Oana riscă să piardă definitive averea mamei sale!

Publicat: 11/10/2015 | 00:11

Ani la rand, Oana Zavoranu a dus lupte grele cu mama ei pentru a intra in posesia bunurilor ce i se cuveneau.Dupa moartea Marioarei, actrita spera ca va pune mana pe o adevarata avere, insa, a ajuns sa fie plimbata prin tribunale. CANCAN.ro a aflat totul.

Averea a fost cea care a distrus complet relatia dintre Oana Zavoranu si mama ei. Ani buni, cele doua s-au luptat pentru bunuri, ajungand sa isi arunce cuvinte grele sau sa nu isi mai vorbeasca deloc. S-au acuzat reciproc de cate in luna si in stele si, cand parea ca lucrurile revin la normal, scandalul dintre ele izbucnea si mai puternic.

oana zavoranu

 
Dupa moartea Marioarei, multa lume a crezut ca in viata Oanei se va asterne linistea, vedeta urmand sa intre in posesia mostenirii si sa isi continue viata fara tot tumultul de pana atunci. Mostenire care nu era deloc una de neglijat.

oana zavoranu

Dincolo de alte bunuri si proprietati, in urma Marioarei Zavoranu a ramas o firma al carei istoric de profit era unul ce putea multumi pe oricine.

oana zavoranu

De pilda, la finalul anului 2013, Agricomex S.A. raporta o cifra de afaceri de 1.513.592 lei si un profit de 462.652 lei, adica 4,6 miliarde de lei vechi, echivalentul a peste 1.000.000 de euro. Nici in anii precedenti Agricomex nu a stat deloc rau, incheiand 2013 cu un profit de peste 460.000 de lei, iar 2012 cu peste 730.000 de lei.
 
Insa, destinul pare ca a vrut altceva, iar acum bruneta a ajuns sa isi dispute in instanta viitorul afacerii pe care o detinea mama ei. La inceputul toamnei, Oana Zavoranu si Agricomex S.A. au fost dati in judecata de catre Berlona Trading Limited, o firma ce detinea 43% din actiunile Agricomex. Dupa primele date, se pare ca obiectul dosarului este “dizolvarea societatii”, ceea ce nu este deloc o veste buna pentru Zavo.
 

oana zavoranu

Pana la acest moment nu exista informatii legate de primul termen al procesului, dosarul fiind inregistrat la inceputul lunii septembrie. Insa, daca actionarul cipriot al Marioarei Zavoranu va solicita cu adevarat dizolvarea companiei, acest lucru ar putea sa o puna pe Oana intr-o situatie la care nu s-a asteptat vreodata, fiind in pericol sa ramana fara cel mai de pret bun al mamei ei.
 
Principala sursa de venit- un cimitir in Capitala
 

Agricomex S.A., firma pe care Marioara Zavoranu o detinea in parteneriat cu Berlona Tranding Limited, un offshore din Cipru, dar si cu alte trei persoane ce aveau actiuni destul de reduse, MARINESCU ILISICA, MOLNAR ELENA, DICU FLOAREA şi POPESCU FLORENTINA are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Principala activitate a firmei era legata de cimitirul Eternitatea, pe care aceasta il detine in cartierul bucurestean Berceni.
 
Aiana Dinu

Citește și...