Probleme pentru Gabi Cristea cu câteva zile înainte să nască. „Există riscul de ruptură de uter”

Publicat: 22/02/2019 | 12:34

Gabriela Cristea se apropie cu pași repezi să aducă pe lume cel de-al doilea copil, tot o fetiță. Prezentatoarea a dezvăluit ziua când va naște, prin cezariană, deoarece natural nu are voie, din cauza problemelor de sănătate.

Soția lui Tavi Clonda va da naștere unei fetițe pe data de 15 martie, însă ea vrea să mai amâne, dar medicul nu prea este de acord. Gabriela Cristea a mai dezvăluit că se confruntă cu niște probleme, există riscul de rupture de uter, ceea ce ar fi destul de grav.

„Toți producătorii de la toate emisiunile la care mă duc vor să nasc la ei în emisiune. Totul e controlat științific. S-a tot scris în presă că vai săraca…nu e așa o mare nenorocire. Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie.

Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. 

Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională” a povestit Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”.

Citește și...