Procurorii îi mai pregătesc o lovitură lui Radu Mazăre, aflat în Madagascar! Ce riscă acum fostul primar

Publicat: 22/01/2018 | 15:43
Procurorii îi mai pregătesc o lovitură lui Radu Mazăre, aflat în Madagascar! Ce riscă acum fostul primar

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, va rămâne cu mandatul de arestare, iar în aceste condiţii el va fi dat în urmărire internaţională. Radu Mazăre a plecat în Madagascar, la finalul anului trecut, iar de acolo a transmis, prin avocatul său, motivul pentru care a luat această decizie.  

DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre, în cadrul unui proces în care fostul edil este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese, în care mai sunt inculpaţi fostul deputat Eduard Martin şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky, anunţă antena3.ro.

Pe 30 decembrie 2017, IGPR a anunţat că Radu Mazăre, care se afla sub control judiciar, nu s-a prezentat la Poliţia din Constanţa pentru semnarea graficului de prezenţă, fostul edil informându-l pe ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

În aceeaşi zi, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a cerut azil politic în Madagascar şi spunea că nu va reveni în ţară până când la noi nu va fi o justiţie reală.

Citește și...