Profesorul dat dispărut care însoțea un grup de studenți în Munții Făgăraș a fost găsit mort! Bărbatul de 40 de ani a căzut într-o râpă

Autor: Angie Voicu
Publicat: 22/07/2018 | 10:48

Profesorul care însoţea grupul de studenţi în Munţii Făgăraş a fost găsit mort, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică (22 iulie), iar un alt turist este rănit. Poliţiştii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat bîrbatul. Cei 45 de studenţi au fost coborâţi din zona Vârfului Moldoveanu, în Nucşoara, şi sunt în stare bună.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că 45 oameni, cu 10 maşini au fost coborâte din Masivul Făgăraş în Nucşoara, unde au şi fost cazate la o pensiune. Aceștia nu au avut nevoei de îngrijir medicale.

Cei 45 fac parte din grupul condus de profesorul care a căzut câţiva zeci de metri într-o râpă, în zona Vârfului Moldoveanu şi a fost găsit mort.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, profesorul decedat, avea în jur de 40 de ani, iar un alt turist a fost şi el rănit, însă uşor. Poliţiştii din Curtea de Argeş fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, relatează Mediafax.

Reprezentanţii Salvamont România au transmis că prima echipă de salvatori care a ajuns la locul unde căzuse profesorul a constatat că în urma căderii, victima a suferit traumatisme grave, incompatibile cu viaţa. (Citește și Tragedie în munţi! Intervenţia disperată a salvamontiştilor)

Citește și...