Prognoza meteo 18 mai: Cer senin și temperaturi în creștere

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/05/2018 | 07:38

Prognoza meteo 18 mai vine cu vești bune de la meteorologi! Cea mai mare parte a țării scapă de ploi, vineri, dar în unele regiuni aversele vor continua să cadă, de data aceasta mai slabe cantitativ. În vest, centru și în nord sunt anunțat ploi însoțite de descărcări electrice mai ales în cursul prânzului, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil spre mai mult senin.

Prognoza meteo 18 mai. Vântul va suflă slab până la moderat în cea mai mare parte a țării, cu unele intensificări trecătoare la tare în Transilvania și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 22-27 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra doar în extremitatea nordică a Moldovei.

Prognoza meteo 18 mai în București

Vremea se anunță frumoasă în București. După aproape o săptămână de ploi, bucureștenii se pot bucura din nou de soare. Maxima zilei este de 27°C, iar minima de 18 grade. Vântul va bate slab, iar șansele de precipitații sunt minime. Cerul va fi mai mult senin în Capitală

Citește și...