PROGNOZA METEO. ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea în următoarele patru zile

Publicat: 03/12/2019 | 20:21

Vremea se menține rece în toată țara, iar cerul va fi, în continuare, noros. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineața și mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad, mai scăzute în zonele depresionare din centrul țării. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineața și mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească, anunță romaniatv.net.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menține deosebit de rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 3 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menține deosebit de rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul precedent, dar vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în vest, nord-vest și sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață în zonele joase de relief.

LA BUCUREŞTI: Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior, dar vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Cerul va prezenta înnorări temporare în majoritatea regiunilor și va ploua slab local în sud-vest și pe arii mai restrânse în rest. Noaptea se vor semnala precipitații mixte pe crestele montane, iar trecător și în Maramureș și Transilvania unde vor fi și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 13 grade, iar cele minime, în creștere față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -2 și 5 grade. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Cerul va fi temporar noros, cu o probabilitate ridicată ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod obișnuit la această dată, va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Citește și...