Home » Stiri » Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

De: Anna Caba 28/09/2020 | 20:22
Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

ANM a anunțat că în următoarea perioadă valorile termice sunt în scădere. S-a terminat cu căldura, iar ninsorile sunt aproape. Astfel, temperaturile scad la începutul intervalului și se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi în jurul a 19 grade.

Însă până la sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de  27- 28 de grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua  săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20 grade. (CITEȘTE ȘI: PROGNOZA METEO ANM PENTRU URMĂTOAREA LUNĂ. CUM SE VOR SCHIMBA TEMPERATURILE)

În  cea de-a doua săptămână temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie  în jurul a 9 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie sunt așteptate ploi, iar după  data de 5 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

 ANM, prognoza meteo – Crișana

Maximele termice sunt în scădere în primele zile ale intervalului și se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi de 17-18 grade.  Până în data de 4 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 28 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 19 de grade. Temperaturile minime vor  avea ușoare variații până în data de 2 octombrie, media acestora fiind de 10 grade. Tot în cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 9  grade.

În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua posibil însemnat cantitativ, iar între 5  și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Transilvania

Până la începutul lunii octombrie, valorile termice maxime vor fi în scădere spre o medie de 16 grade și se vor situa ușor sub normele perioadei. La sfârșitul primei săptămâni,  temperaturile maxime vor fi în creștere până la o medie de 25- 26 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 11 grade, spre 9 grade.

În cea de-a  doua săptămână, minimele termice vor fi în scădere treptată de la o zi la alta, spre o medie  de 7 grade. Va ploua posibil însemnat cantitativ în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie. În  perioada 6-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Maramureș

Răcirea vremii din primele zile ale intervalului se va resimți mai ales la valorile diurne.  Acestea se vor apropia de normele perioadei, cu o medie de 17 grade în jurul datei de 1  octombrie. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, spre o medie de 26 de grade, vremea devenind caldă pentru această perioadă.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 de grade. Temperaturile  minime vor avea ușoare variații până în data de 3 octombrie, cu o medie de 10 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere spre o medie de 13 grade.

În cea de-a  doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie în jurul a  8 grade. Va ploua în zilele de 29, 30 septembrie și 1 octombrie, iar cantitățile de apă vor putea fi  mai însemnate. În perioada 5-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a  ploilor.

ANM, prognoza meteo – Moldova

Valorile termice maxime vor fi în scădere până la începutul lunii octombrie, de la medii  de 24 de grade, la 18-19 grade, urmând a se situa ușor sub normele perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de 24 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor  avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 13-14 grade, la 11 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere  treptată, până la o medie în jurul a 9 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, iar cantitățile de apă vor fi mai  însemnate. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere între 6 și 9 octombrie.

ANM, prognoza meteo – Dobrogea

Valorile termice maxime vor fi în scădere ușoară până la sfârșitul lunii septembrie, de la  medii de 25 de grade, la 21 de grade, urmând a se situa în jurul normelor perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie de 24 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie.

În cea de a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere ușoară, spre 20- 21 de grade.  Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 2 octombrie, de la o  medie de 17-18 grade, la 14 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie de 12-13 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, posibil izolat mai însemnat cantitativ.  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere după data de 7 octombrie.

ANM, prognoza meteo – Muntenia

Maximele termice sunt în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 25-26 de  grade, la 21 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până în data de  5 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 27 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. (VEZI ȘI: DIRECTORUL ANM, ANUNȚ DE ULTIM MOMENT. VOM AVEA PARTE DE TEMPERATURI ANORMALE TOAMNA ACEASTA)

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 21 de grade. Temperaturile minime vor avea  ușoare variații până în data de 3 octombrie, media acestora fiind de 11- 12 grade

În cea de a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 10 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, pe arii restrânse posibil însemnat  cantitativ, iar între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Oltenia

Temperaturile maxime sunt în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 24 de  grade, la 20 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a  27 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații până în data de 2 octombrie,  media acestora fiind în jurul a 11 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în  creștere până la o medie de 14 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile  minime vor fi în scădere spre o medie de 10 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, izolat posibil însemnat cantitativ, iar  între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

Parteneri
Mihaela Rădulescu nu se aștepta la asta. Ce i-a făcut Felix Baumgartner după șase ani de relație
Mihaela Rădulescu nu se aștepta la asta. Ce i-a făcut Felix Baumgartner după șase ani...
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
BREAKING: Ordonanța de URGENȚĂ a intrat în vigoare
BREAKING: Ordonanța de URGENȚĂ a intrat în vigoare
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Împăcarea anului în showbiz-ul românesc. Alin Oprea i-a șocat pe toți! Toți sunt fără cuvinte
BOMBĂ! Împăcarea anului în showbiz-ul românesc. Alin Oprea i-a șocat pe toți! Toți sunt fără...
Alertă pentru școlari. Vacanța Mare, mutată: Liber până după Anul Nou! Iar la vară,cursuri
Alertă pentru școlari. Vacanța Mare, mutată: Liber până după Anul Nou! Iar la vară,cursuri
Harry și Meghan: Cine domină. Ce dezvăluie specialiștii despre noul lor limbaj corporal
Harry și Meghan: Cine domină. Ce dezvăluie specialiștii despre noul lor limbaj corporal
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să mă muște, să mă ciupească, să îmi pună... Incredibil ce spune tânăra despre actorul român
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de români
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de...
Cutremur în cazul Caracal! Ce a făcut Dincă în sala de judecată? A lăsat-o mască pe mama Luizei
Cutremur în cazul Caracal! Ce a făcut Dincă în sala de judecată? A lăsat-o mască...
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu tânăra de 18 ani pe care iubitul a filmat-o în timp ce îi spărgea pahare în cap. Ce face acum e ireal
EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu tânăra de 18 ani pe care iubitul a filmat-o în...
O imagine care te lasă fără cuvinte: Norul-OZN care a făcut spectacol pe cer şi i-a uimit pe juraţii unui concurs de fotografie
O imagine care te lasă fără cuvinte: Norul-OZN care a făcut spectacol pe cer şi...
Horoscop 2021 pentru toate zodiile! 10 lucruri pe care trebuie să le faci
Horoscop 2021 pentru toate zodiile! 10 lucruri pe care trebuie să le faci
Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”
Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
Tunelul subacvatic care va schimba Europa asa cum o stim! Va costa 7 miiarde de euro. Unde se construieste si cand va fi gata
Tunelul subacvatic care va schimba Europa asa cum o stim! Va costa 7 miiarde de...
Ținuta scandaloasă în care Antonia face curat în casă: „Vai, Doamne! Vino și la mine
Ținuta scandaloasă în care Antonia face curat în casă: „Vai, Doamne! Vino și la mine"
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de pe Valea Prahovei. Preţurile sunt cu jumătate mai mici decât la cazările din staţiunile mai cunoscute
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Adevărul despre relația dintre George Burcea și Viviana Sposub! Deja au ajuns într-o situație ”critică”
Adevărul despre relația dintre George Burcea și Viviana Sposub! Deja au ajuns într-o situație ”critică”
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
Când scăpăm de Covid-19. Adrian Streinu-Cercel face anunțul momentului
Când scăpăm de Covid-19. Adrian Streinu-Cercel face anunțul momentului
Un SAMSAR a vrut să vândă în TÂRGUL VITAN un BMW cu kilometrajul dat înapoi. S-a dat de gol, iar acum tot INTERNETUL râde de el
Un SAMSAR a vrut să vândă în TÂRGUL VITAN un BMW cu kilometrajul dat înapoi....
Elena Udrea a iesit cu fiica ei la joaca in parc, dar nu oricum. A intrat la locul de joaca si a intors toate privirile
Elena Udrea a iesit cu fiica ei la joaca in parc, dar nu oricum. A...