Home » Stiri » Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

De: Anna Caba 28/09/2020 | 20:22
Prognoza meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. S-a terminat cu căldura, vin ninsorile

ANM a anunțat că în următoarea perioadă valorile termice sunt în scădere. S-a terminat cu căldura, iar ninsorile sunt aproape. Astfel, temperaturile scad la începutul intervalului și se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi în jurul a 19 grade.

Însă până la sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de  27- 28 de grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua  săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20 grade. (CITEȘTE ȘI: PROGNOZA METEO ANM PENTRU URMĂTOAREA LUNĂ. CUM SE VOR SCHIMBA TEMPERATURILE)

În  cea de-a doua săptămână temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie  în jurul a 9 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie sunt așteptate ploi, iar după  data de 5 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

 ANM, prognoza meteo – Crișana

Maximele termice sunt în scădere în primele zile ale intervalului și se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi de 17-18 grade.  Până în data de 4 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 28 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 19 de grade. Temperaturile minime vor  avea ușoare variații până în data de 2 octombrie, media acestora fiind de 10 grade. Tot în cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 9  grade.

În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua posibil însemnat cantitativ, iar între 5  și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Transilvania

Până la începutul lunii octombrie, valorile termice maxime vor fi în scădere spre o medie de 16 grade și se vor situa ușor sub normele perioadei. La sfârșitul primei săptămâni,  temperaturile maxime vor fi în creștere până la o medie de 25- 26 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 11 grade, spre 9 grade.

În cea de-a  doua săptămână, minimele termice vor fi în scădere treptată de la o zi la alta, spre o medie  de 7 grade. Va ploua posibil însemnat cantitativ în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie. În  perioada 6-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Maramureș

Răcirea vremii din primele zile ale intervalului se va resimți mai ales la valorile diurne.  Acestea se vor apropia de normele perioadei, cu o medie de 17 grade în jurul datei de 1  octombrie. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, spre o medie de 26 de grade, vremea devenind caldă pentru această perioadă.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 de grade. Temperaturile  minime vor avea ușoare variații până în data de 3 octombrie, cu o medie de 10 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere spre o medie de 13 grade.

În cea de-a  doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie în jurul a  8 grade. Va ploua în zilele de 29, 30 septembrie și 1 octombrie, iar cantitățile de apă vor putea fi  mai însemnate. În perioada 5-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a  ploilor.

ANM, prognoza meteo – Moldova

Valorile termice maxime vor fi în scădere până la începutul lunii octombrie, de la medii  de 24 de grade, la 18-19 grade, urmând a se situa ușor sub normele perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de 24 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor  avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 13-14 grade, la 11 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere  treptată, până la o medie în jurul a 9 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, iar cantitățile de apă vor fi mai  însemnate. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere între 6 și 9 octombrie.

ANM, prognoza meteo – Dobrogea

Valorile termice maxime vor fi în scădere ușoară până la sfârșitul lunii septembrie, de la  medii de 25 de grade, la 21 de grade, urmând a se situa în jurul normelor perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie de 24 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie.

În cea de a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere ușoară, spre 20- 21 de grade.  Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 2 octombrie, de la o  medie de 17-18 grade, la 14 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie de 12-13 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, posibil izolat mai însemnat cantitativ.  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere după data de 7 octombrie.

ANM, prognoza meteo – Muntenia

Maximele termice sunt în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 25-26 de  grade, la 21 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până în data de  5 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 27 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. (VEZI ȘI: DIRECTORUL ANM, ANUNȚ DE ULTIM MOMENT. VOM AVEA PARTE DE TEMPERATURI ANORMALE TOAMNA ACEASTA)

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 21 de grade. Temperaturile minime vor avea  ușoare variații până în data de 3 octombrie, media acestora fiind de 11- 12 grade

În cea de a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 10 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, pe arii restrânse posibil însemnat  cantitativ, iar între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo – Oltenia

Temperaturile maxime sunt în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 24 de  grade, la 20 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a  27 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie.

În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații până în data de 2 octombrie,  media acestora fiind în jurul a 11 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în  creștere până la o medie de 14 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile  minime vor fi în scădere spre o medie de 10 grade. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, izolat posibil însemnat cantitativ, iar  între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
S-a terminat! Gina Pistol a plecat de acasă cu fetița! A ajuns la capătul puterilor
S-a terminat! Gina Pistol a plecat de acasă cu fetița! A ajuns la capătul puterilor
Anamaria Prodan, reacţie uluitoare în miez de noapte. Ce a făcut după ce au apărut imagini cu Reghe şi amanta
Anamaria Prodan, reacţie uluitoare în miez de noapte. Ce a făcut după ce au apărut...
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Nimeni nu se aştepta! Anamaria Prodan, reacţia MOMENTULUI după pozele cu burtica de gravidă a amantei lui Reghe
Nimeni nu se aştepta! Anamaria Prodan, reacţia MOMENTULUI după pozele cu burtica de gravidă a...
România de mântuială: Un ponton inaugurat acum o lună „cu șapte foarfeci” s-a scufundat
România de mântuială: Un ponton inaugurat acum o lună „cu șapte foarfeci” s-a scufundat
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
E groaznic ce ne face sarea în exces! Cei care nu respectă limita cad ca spicele. Studiu
E groaznic ce ne face sarea în exces! Cei care nu respectă limita cad ca...
Mărturie incredibilă la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Bărbatul a recunoscut, în sfârșit
Mărturie incredibilă la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Bărbatul a recunoscut, în sfârșit
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
Anamaria Prodan a decis! Ce mesaj a transmis după apariția pozelor cu Reghe și amanta
Anamaria Prodan a decis! Ce mesaj a transmis după apariția pozelor cu Reghe și amanta
O criză fără precedent va lovi România. Nu va scăpa nimeni. Va fi din ce în ce mai rău
O criză fără precedent va lovi România. Nu va scăpa nimeni. Va fi din ce...
Florin Cîțu nu va mai fi premier! Ludovic Orban aruncă bomba. Cutremur total pe scena politică
Florin Cîțu nu va mai fi premier! Ludovic Orban aruncă bomba. Cutremur total pe scena...
Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români. „Dacă am vorbit o chestie...”
Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români....
Ungaria devine o super forță în Europa! S-a aflat care este planul făcut la Budapesta
Ungaria devine o super forță în Europa! S-a aflat care este planul făcut la Budapesta
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni
Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni
VIDEO Teoria
VIDEO Teoria "nemuririi cuantice" a unei femei, conform căreia "nu murim niciodată cu adevărat", a...
"E o certitudine ce vă spun" Când va fi eliberat Cristian Cioacă, de fapt! Declarațiile...
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Mihai visa să ajungă preot, dar a murit spânzurat. Mama îndurerată: „Vecinul a zis că ne omoară pe amândoi”
Mihai visa să ajungă preot, dar a murit spânzurat. Mama îndurerată: „Vecinul a zis că...
Poliția din Dubai a găsit ceasul de peste 400 000 de euro al lui Olăroiu! Fusese furat în Milano
Poliția din Dubai a găsit ceasul de peste 400 000 de euro al lui Olăroiu!...
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a fost postat pe internet
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a...
Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris
Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la...
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac asta
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații Corinei: “Am început să primesc zeci de poze, povestiri”! Impresara a făcut publice mai multe imagini cu cea despre care se spune că e gravidă cu Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații Corinei: “Am început să primesc zeci de poze,...
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Nicoleta a murit la 16 ani, după ce i s-a făcut rău la școală. „Și-a pus mâna la ceafă și...”
Nicoleta a murit la 16 ani, după ce i s-a făcut rău la școală. „Și-a...