Prognoza meteo pentru weekend! Vremea se schimbă radical în perioada 9-11 noiembrie

Publicat: 08/11/2018 | 11:24

ANM a anunțat prognoza meteo pentru weekend. În intervalul 9-11 noiembrie, în sud vremea va fi în general închisă, cu ceață asociată izolat cu burniță. La deal și la munte vremea se anunță frumoasă. Temperaturile  maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures.

Prognoza meteo pentru weekend. Vești proaste pentru bucureșteni! În Capitală, vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Începând din această noapte, în regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista şi cu totul izolat se va asocia cu burniţă. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, potrivit ANM. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. În zonele joase de relief pe suprafeţe mici va fi ceaţă.
Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi sud-estul ţării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, cu cele mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime între -2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă. (Citește și Meteo: iarna va face prăpăd. Când va ninge, unde va fi ger cumplit şi ce vreme vom avea în decembrie)

Prognoza meteo pentru weekend la București

În București, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade. Nu sunt anunțate ploi, însă vremea se anunță mohorâtă. Vineri vor fi maxime de 14 grade, sâmbătă 16 grade, iar duminică 17 grade. Însă, pe timpul nopții, sâmbătă vom avea chiar și 1 grad Celsius! Începând de săptămâna viitoare vremea se va răci treptat în Capitală.

Citește și...