Prognoza meteo specială pentru București. Cum va fi vremea începând de azi până în seara de luni, 15 iulie

Publicat: 13/07/2019 | 11:41

De două zile, gradele au scăzut considerabil în termometrele din București, iar oficialii Administrației Naţionale de Meteorologie (ANM) au făcut publică prognoza specială pentru locuitorii Capitalei. Potrivit specialiștilor, vremea va continua să fie schimbătoare începând de azi, de la ora 13:00 și până în seara de luni, 15 iulie.

Prognoza meteo specială pentru București în intervalul 13 iulie, ora 13:00 – 15 iulie, ora 21:00

Vremea va fi predominat frumoasă în după-amiaza zilei de sâmbătă, 13 iulie, când cerul va fi variabil, iar temperatura maximă va fi de 28…29 de grade. Conform specialiștilor de la ANM, în cursul zilei de duminică, 14 iulie, vremea va deveni instabilă și se va răcori, iar până în seara zilei de luni, 15 iulie, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

Citește și: Alertă meteo pentru România! Meteorologii au făcut azi un nou anunț alarmant

Astfel, temperatura maximă în aceste zile se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade, caracterizînd o vreme răcoroasă pentru mijlocul lunii iulie.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza meteo pentru România.

Citește și...