Protest inedit in Liga 1! Fanii unei echipe de traditie isi acuza patronul! “A incercat sa cumpere stadionul pentru a-l vinde”

Publicat: 07/04/2015 | 12:19
Protest inedit in Liga 1! Fanii unei echipe de traditie isi acuza patronul! “A incercat sa cumpere stadionul pentru a-l vinde”

Fanii Petrolului au protestat la adresa conducerii si au impartit mii de manifeste prin care il acuza pe patronul Dan Capra si pe presedintele Andi Crangu. Vezi decalogul “lupilor galbeni”.

Petrolul a pierdut, 0-1, partida disputata luni, pe teren propriu, contra celor de la Pandurii Targu Jiu. La acest meci fanii au protestat impotriva conducerii clubului, iar galeria a postat un mesaj sugestiv la adesa patronul Dan Capra si a presedintelui Andi Crangu. “Zece motive pentru care Capra si Crangu trebuie sa plece de la Petrolul”.

Acest manifest a fost impartit in tot stadionul
Acest manifest a fost impartit in tot stadionul „Ilie Oana” la meciul cu Pandurii

Ultrasii au mers mai departe si au impartit manifeste in tot stadionul, flyere pe care au scris cele zece motive pentru care cer sa fie inlaturati cei din fruntea echipei. Astfel, Dan Capra, cel care se afla dupa gratii din cauza unor nereguli gasite la Petrolul, este acuzat ca a incercat sa cumpere si apoi sa vanda vechiul stadion, dar si ca a “bagat mana” in prima pe care Primaria Ploiesti a acordat-o pentru performantele clubului. La randul, despre Andi Crangu, ultrasii spun ca este…stelist!

CITESTE SI:

Ea este prima femeie-patron de club din Liga 1! Fotografii in premiera cu „doamna Clarisa”!

Salvarea clubului vine din Statele Unite! Petrolul Ploiesti poate ajunge pe mainile americanilor!


Sotia lui Capra conduce clubul

Fanii Petrolului sunt printre cei mai patimasi din Romania
Fanii Petrolului sunt printre cei mai patimasi din Romania

Dupa ce Daniel Capra si fratele sau au intrat dupa gratii, fanii Petrolului au dezavaluit ca echipa a ajuns pe mana sotiei fostului sef, „doamna Clarisa”, asa cum o stiu toti oamenii din club. Alaturi de nevasta fratelui lui Dan Capra, aceasta pune in practica toate ordinele pe care fratii Capra le dau de la Penitenciarul Margineni.
 

Ion Margarit

Citește și...