Psihoterapeuta Israelei Vodovoz, anunț-șoc: „A vrut să se sinucidă de trei ori! Plângea foarte mult, era disperată!”

Publicat: 18/03/2018 | 12:17

Noi detalii halucinante ies la iveală după moartea Israelei Vodovoz. Celebra femeie de afaceri ar fi avut probleme cu depresia și ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă. În ultimii 10 ani, Israela ar fi avut trei tentative de sinucidere. Psihoterapeuta Israelei susține că ea ar fi avut mai multe tentative de sinucidere în ultimii ani. Motivul ar fi constant în chinurile fizice prin care trecea. Israela avea tulburări circulatorii, suferea de astm, iar fiecare zi părea a fi un chin pentru ea.

Chiar dacă toată lumea credea că are o viață ca-n povești, psihoterapeuta Israelei Vodovoz susține contrariul. Femeia de afaceri ar fi fost foarte încercată de viață. Ea suferea de depresie și ar fi încercat să se omoare de mai multe ori.

„Israela avea o depresie de foarte mult timp. Ea a tratat-o prin metode alternative, dar a fost depăşită de situaţie având de mai multe ori tentative de sinucidere. În ultimii 10 ani a avut trei. A mai avut tentative care nu se ştiu la nive de presă. Acum câţiva ani a luat un tub plin cu medicamente. Plângea foarte mult, era disperată. Nu stia ce să mai facă. Îmi cerea să o ajut şi să o îndrum ce să facă ca să iasă din aceste blocaje. S-a pus singură în baie, s-a dezbracat şi s-a rugat la Dumnezeu să o ia pentru că i-a cedat corpul, organele. Israela făcea tratament medicamentos, dar nu era disciplinată alimentar. Putea să se vindece, dar depresia a învins-o. N-a mai suportat loviturile vieţii şi n-a mai avut dorinţa de a mai trăi”, a declarat Florentina Ion, psihoterapeuta Israelei Vodovoz.

Femeia de afaceri a fost înmormântată în Israel

Israela Vodovoz a fost înmormântată conform tradiției din religia mozaică. Slujbele funerare sunt complet diferite de cele creștine. Evreii tratează cu mult respect corpul celui mort. După decesul

personei, urmează Taharah, o etapă reprezentată de spălarea trupului pentru îngropare. Sunt spuse rugăciuni pentru iertarea păcatelor decedatului, iar corpul este învelit într-o pânză albă, numită „tachrichim”. După învelirea trupului, corpul nu mai trebuie să fie atins de nimeni. La înmormântare au voie să participe doar fete mai mari de 12 ani și băieți peste 13 ani. Nepoatele Israelei, Ziv (16 ani) și Iuval (20 de ani) au fost cu siguranță prezenta la înmormântarea femeii de afaceri.

Citește și...