”Puștiul-fenomen” al României e milionar în euro, dar circulă cu taxiul și…

Publicat: 29/06/2019 | 22:43

Andrei Șelaru, alias Selly, așa cum îl știu peste două milioane de abonați la canalul său de pe YouTube, provine dintr-o familie modestă din Craiova. Însă, acum, puștiul a construit un adevărat imperiu financiar și este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. În ciuda faptului că a devenit milionar în euro, Selly circulă cu… taxiul. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini exclusive cu ”puștiul-fenomen”. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

Selly are peste două milioane de abonați pe YouTube, iar asta îi aduce un venit lunar de 10.000 de euro. De asemenea, ”puștiul-fenomen” câștigă și din contracte de promovare, reclame, dar și de pe urma concertelor pe care le susține alături de colegii din 5GANG. Chiar dacă este milionar în euro, Selly circulă cu taxiul și nu se comportă deloc ca un adolescent fițos. Ba dimpotrivă! (Cel mai bine platit job din București) 

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe vlogger la o cafenea de fițe din Capitală, acolo unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni. După ce s-au terminat discuțiile, Selly și-a comandat un taxi, și-a luat rămas-bun de la amicii săi și s-a îndreptat spre cartierul Obor, acolo unde s-a oprit la un supermarket.

Selly, dependent de telefonul mobil

Și în timp ce stătea cu prietenii săi, și atunci când era în taxi, dar și în momentul în care era la cumpărături în supermarket… Selly a butonat continuu telefonul mobil. Vloggerul și-a luat două beri ca să se răcorească, probabil, într-o zi toridă și a așteptat la casă să plătească, nedezlipindu-și ochii din telefon. A plătit, iar apoi a intrat într-un bloc din cartierul Obor. (CITEȘTE ȘI: VLOGGERUL SELLY S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ! ”PUȘTIUL-FENOMEN” ABI TALENT ÎȘI REVENDICĂ ”DIVORȚUL”)

Selly și-a cumpărat două beri și și-a văzut de drum

Selly, cel mai urmărit vlogger din România

Pentru cine nu știe, trupa 5GANG reprezintă un proiect de mare succes al unor vloggeri români. Piesele lor sunt știute de milioane de tineri, iar cel care a dat startul acestei idei este nimeni altul decât Selly (Andrei Șelaru), cel mai urmărit vlogger din România. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, iar împreună au scos câteva piese care au generat milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu toate că au scos câteva melodii, aceștia au recunoscut de nenumărate ori că proiectul este pentru distracție și pentru a aduce o dispoziție bună celor ce ascultă, și că nu l-au înființat pentru a intra și pe piața muzicală sau pentru a face concurență vreunui artist, pentru că nu se consideră cântăreți! (VEZI ȘI: SELLY & PUȘTII DIN 5GANG AU “SUDAT” ȚIGĂRILE ÎNTR-UN BMW NOU-NOUȚ!)

Asta nu înseamnă că cei cinci tineri magnifici nu pun osul la treabă pentru asta. Se întâlnesc destul de des și se gândesc serios la idei noi care ar putea avea sămânță de succes.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)