Puțini știu prin ce dramă a trecut Ionuț de la Exatlon! I-au murit trei prieteni și a aflat asta chiar înainte să intre în ring! Gestul făcut de sportiv i-a făcut să plângă pe cei din public

Publicat: 17/02/2018 | 09:50

Ionuț Liviu Sugacevschi, cunoscut drept „Jaguarul” de la Exatlon, a devenit în scurt timp revelația show-ului. Meciul cu Mexicul, în care sportivul a învins de trei fără drept de apel, l-a transformat într-unul din favoriții acestei competiții. Puțini știu, însă, prin ce dramă a trecut Ionuț, în urmă cu trei ani. 

Totul s-a întâmplat în 2015, atunci când Ionuț a fost invitat să lupte la o gală de kickbox, în care reprezentanții României i-au înfruntat pe cei ai Republicii Moldova, în gala „Juniorii Tuzla”. „Jaguarul” a fost invitat din partea unui club de arte marțiale din Galați. Cu puțin timp înainte să urce în ring, Ionuț a primit una dintre cele mai triste vești din viața lui. Trei prieteni îi muriseră într-un accident rutier.

Deși colegii lui l-au sfătuit pe Ionuț să nu mai lupte în acea zi, „Jaguarul” a ținut să ducă până la capăt promisiuna și să intre în ring, cu toate că era nevoit să-l înfrunte pe Valentin Pascali, campionul Moldovei, potrivit stirilekanald.ro. Înainte de meci, Ionuț a cerut microfonul și i-a rugat pe cei aflați în public să țină un moment de reculegere în memoria celor trei prieteni care au murit. După acest moment, „Jaguarul” și-a înfruntat adversarul cu lacrimi în ochi. Ionuț a pierdut meciul, dar a câștigat admirația publicului, care a fost puternic emoționat de drama prin care a trecut sportivul. La final, adversarul lui a făcut un gest foarte frumos. Pascali i-a înmânat „Jaguarului” medalia de aur și cupa și i-a spus că el este, de fapt, campionul serii.

 

Citește și...