Putintseva – Halep: Constănțeanca pleacă cu prima șansă in turul al 3-lea de la Australian Open!

Autor: Sabin P.
Publicat: 24/01/2020 | 14:50
Putintseva – Halep: Constănțeanca pleacă cu prima șansă in turul al 3-lea de la Australian Open!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 03:30 – ora României, va avea loc confruntarea dintre Yulia Putintseva și Simona Halep, din cadrul șaisprezecimilor de finală ale primului turneu de Grand Slam din 2020, Australian Open.

Sportiva din Kazakhstan ocupă locul cu numărul 38 în ierarhia mondială. Jocul acesteia pe tărâmul australian a fost unul oscilant – în primul tur, această a reușit să o învingă fără drept de apel pe Su-Wei Hsieh (scor 6-1, 6-3), în vreme ce în turul secund Yulia a fost nevoită să ducă o luptă întinsă pe durata a aproximativ 3h cu americanca Danielle Rose Collins, pe care a învins-o în cele din urma cu 6-4, 2-6, 7-5. Cu certitudine, epuizarea din punct de vedere fizic și-ar putea pune amprenta pe jocul acesteia, Putintseva nefiind obișnuită cu duelurile de anduranță.


Angelina Dimova, cea mai SEXY tenismenă de care N-AI AUZIT!


De cealaltă parte, Simona Halep și-a respectat fără probleme “blazonul” în primele două meciuri. În turul inaugural, în ciuda unei intrări dificile în ritm, constănțeanca a depășit-o în minimum de seturi pe Jennifer Brady din Statele Unite ale Americii cu 7-6, 6-1. Cea de-a doua adversară ce i-a stat în cale favoritei noastre a fost Harriet Dart, aceasta fiind nevoită să se recunoască învinsă după doar două seturi, scor 2-6, 4-6 pentru Simona.

În perspectiva meciului din turul al treilea dintre Putintseva și Halep, specialiștii “sportului alb” o văd pe reprezentata României drept favorită principală. Totuși, nu exista un “indicator” cert, ținând cont de faptul că acestea se află la primul meci direct, iar ambele sunt caracterizate în primul rând prin inconstanța prezentă în joc.

Citește și...