Puya elibereaza “maidanezul” pe internet, in format E.P: “Pentru mine, care vin de pe vremea casetelor cu banda, e ceva SF!”

Publicat: 27/11/2013 | 19:39

Puya a "rupt lesa" si de data asta, trecand peste regulile clasice pe care industria muzicala din Romania le impune, provocandu-si fanii  in urma cu cateva luni sa ii asculte ultimele creatii si sa aleaga piesele ce urmau sa fie incluse pe noul material.

Asadar, tracklistul ales de fani pentru „Maidanez E.P.” este urmatorul:
01. Puya cu Alex Velea – Praf (3:41)
02. Doddy si Puya – Obisnuiam (3:09)
03. Puya cu Don Baxter – Nu muncesti si stai acasa (3:37)
04. Puya cu Doddy – Baga Mare (3:01)
05. Puya cu Mahia Beldo – In lumina reflectoarelor (3:42)
06. Puya cu Don Baxter – Baga Bani (Special Guest Connect-R) (3:48)
07. Puya – Nimic nu e nou (3:52)
08. Puya – Maidanez (cu Doddy, Posset, Mahia Beldo si Alex Velea) (4:28)

Puya

Pe langa posibilitatea de download a albumului de pe iTunes, piesele sunt lansate pe Youtube intr-o maniera care nu a mai fost folosita pana acum!
 

Piesele sunt publicate avand fiecare pe coperta „butoane” care duc catre oricare dintre celelalte piese de pe EP. Prima piesa, cea mai asteptata de pe E.P. si single-ul care promoveaza acest material este „PRAF”, colaborare cu Alex Velea.

puya


„Pentru mine, care vin de pe vremea cand lansam albumele pe casete cu banda sau CD, a lansa primul meu E.P. digital e ceva S.F.! Recunosc ca e mult mai simplu sa scrii „Maidanez E.P.” pe Youtube decat sa cauti o zi intreaga caseta sau CD-ul cu artistul tau preferat. Cu toate astea o sa il lansez si in varianta CD; nimic nu se compara cu sound-ul ala. Pana atunci, Puya plonjeaza din vremea casetelor cu banda direct „in direct” cu era digitala… da’ tot Maidanez ramane. Ascultati-l cu placere. Cu placere l-am facut”,
a transmis artistul.

„Maidanez E.P.” este disponibil la download pe iTunes AICI , este publicat intr-o maniera 100% originala pe canalul oficial MusicExpertCompany.

 

Citește și...