Puya, fotografiat ”sub acoperire” prin București. Nu te-ai fi așteptat să-l vezi așa pe rapper!

Publicat: 16/10/2019 | 23:21

Pe scuter, cu o cască de ”neamț” pe cap și un rucsăcel în spate. Viraj la dreapta, apoi, la stânga… L-ați recunoscut, până la urmă: este celebrul Puya, cel care înființa, în urmă cu peste 20 de ani, trupa ”La Familia”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de echilibristică pe scuter, în care maestrul Puya pare a fi as!

Dragoș Gărdescu, alias Puya, nu face parte din categoria artiștilor cu fițe. Se comportă ca un om de rând, chiar dacă este una dintre celebritățile din showbiz. De curând, artistul a fost surprins pe scuter, pe străduțele întortocheate din Capitală. Imaginile ne-au fost trimise pe adresa pont@cancan.ro și sunt savuroase. (CITEȘTE ȘI: CUM A AJUNS PUYA SĂ DOARMĂ ÎN COTEȚUL CÂINELUI)

Cântărețul ghidonează perfect scuterul, ba chiar respectă cu sfințenie regulile de circulație. Este echipat corespunzător, cu o cască micuță pe cap, precum a sodaților germani din Al Doilea Război Mondial. Are o geacă special croită pentru mersul pe motocicletă sau scuter, iar în spate și-a ”aruncat” nelipsitul rucsac.

Puya, așa cum nu l-ai mai văzut: pe scuter, luând viraje pe străduțele aglomerate din București

Puya intră, la un moment dat, pe niște străduțe îngustate de mașinile parcate atât pe dreapta, cât și pe stânga. Iar de aici a făcut ochii mari. Artistul nu vrea să riște o accidentare. A virat la dreapta, după ce s-a asigurat, apoi a oprit și a tras pe dreapta, în momentul în care telefonul i-a sunat. Un minut a discutat, apoi a încălecat pe-o șa și… Dă-i înainte, în spatele unei mașini care-și făcea, cu greutate, loc. A avut răbdare și a ajuns la destinație. Și-a parcat scuterul, a descălecat, și-a scos casca de pe cap și a luat-o, ușor, la pas pe trotuar. A ajuns la destinație după câteva minute. (NU RATA: PARE BANC, DAR NU E! CÂȚI LEI TE COSTĂ CA SĂ ÎȚI CÂNTE BĂIEȚII DE LA BUG MAFIA LA NUNTĂ)

Lui Puya nu-i merge rău în afaceri

Fondatorul trupei ”La Familia” se poate lăuda cu mari câștiguri financiare din muzică. A înfiinţat, în 2004, firma “Scandalos Music SRL”, care se ocupă cu „activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi de editare radio”.

În general, firma a mers bine, bifând pierderi în doar trei ani, 6.648 de lei (în 2008), 8.310 lei (în 2010) şi 7.391 de lei (în 2013). (VEZI AICI: DISCUȚII STUPEFIANTE ÎNTRE TRAFICANȚII DE CARNE VIE)

În rest, “Scandalos Music SRL” a înregistrat profituri a căror medie a fost de câteva zeci de mii de lei pe an. De departe, cel mai bun an a fost 2017, când firma lui Puya a bifat un profit net de 244.678 de lei. S-a depăşit astfel recordul din 2014, când câștigase 199.044 de lei.

Un bilanţ al ultimilor șase ani de activitate arată că “Scandalos Music SRL” i-a adus lui Puya un profit net total de 642.097 lei, adică de aproximativ 150.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)