Radu Banciu a publicat clipul în care Mircea Badea și Oreste cântă manele!

Publicat: 13/06/2018 | 21:09

Radu Banciu a publicat clipul în care Mircea Badea și Oreste cântă manele. Evenimentul a avut loc în urmă cu câțiva ani, pe vremea în care cei doi moderau împreună o emisiune. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Jurnalistul Radu Banciu a publicat pe contul său de Facebook un clip în care Mircea Badea și Oreste cântă manele. Da… cine ar fi crezut că cei doi pot fi văzuți în asemenea ipostaze? Totul s-a întâmplat, ce-i drept, în urmă cu câțiva ani pe vremea în care cei doi prezentau împreună o emisiune. Atenție! Urmează imagini care vă pot stârni hohote de râs! (VEZI ȘI: ORESTE L-A FĂCUT PRAF PE MIRCEA BADEA: ”DRAGUL MEU STRIGOI… MUȘCHII TĂI CARTE NU ARE”)

Mircea Badea și Oreste, criticați de internauți

Ei bine, dacă unii internauți s-au distrat pe cinste la vederea imaginilor fabuloase, din trecut… alții au fost mai critici în ceea ce-i privește pe Mircea Badea și Oreste. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, ÎNJURĂTURI DUPĂ CE A FOTOGRAFIAT-O PE CARMEN BRUMĂ ÎN BIKINI)

 ”Nu e de râs , ăștia doi dresează o gramadă de proști votanți.”

”Cât de penibil… mari formatori de opinie…”

”Radu… ne omori cu ăștia!!!! Vai….. îmi vine să mă execut!!!!!”

 ”Da, emisiune de ”suptces” cu doi afoni care credeau (și încă trăiesc cu iluzia asta) că au umor.”

”Urlă foamea în noi! Acum suntem domni cu multă carte și multe biblioteci citite. Cinci cărți pe zi să recuperăm tinerețea rebelă!”, au fost doar câteva dintre criticile aduse lui Mircea Badea și Oreste. (Promotiile zilei la monitoare)

Mircea Badea și Oreste nu mai sunt legați de o prietenie frumoasă, ca pe vremuri

Relația dintre Oreste și Mircea Badea din prezent nu mai are nicio legătură cu prietenia frumoasă pe care o aveau atunci când erau colegi la Tele7 ABC. A trecut ceva timp de când și-au aruncat cuvinte grele unul la adresa altuia, iar acum s-a reluat războiul, mitingul din Piața Victoriei fiind cel care a pus paie pe foc. Oreste i-a transmis un mesaj fostului său prieten și nu s-a abținut să folosească un limbaj dur:

”Dragul meu strigoi Mircea Badea… Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile, mă obligă să-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… îți mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursură că m-a stârnit reacția ta la prima poză… și pentru că ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fură fericirea (uită-te la tine, poza a doua) încerc să te trezesc la realitate înainte să mori intoxicat cu propriul venin. Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul în fața lumii întregi și tot arogant ai rămas.

2. Pe plan politic nu ai nici o izbândă, toți cei pe care i-ai susținut și o faci în continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-iști de ultima speță, tu însuți fiind un pui de turnător și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jenă!

3. În plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Drăgușanu, deci no comment.

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simț uman, te voi dezbrăca foaie cu foaie ca pe o ceapă , până când vei rămâne singur în sufragerie. Sufrageristule!”, a fost mesajul transmis de Oreste.

Citește și...