Radu Maricuța, fostul iubit al Danielei Crudu, trece prin clipe grele: „De ziua mea s-a stins din viață…”

Publicat: 14/07/2018 | 16:27
Radu Maricuța, fostul iubit al Danielei Crudu, trece prin clipe grele: „De ziua mea s-a stins din viață…”

Radu Maricuța, fostul iubit al Danielei Crudu, trece prin momente teribile! (Reduceri mari la jocuri PC) Bunica lui a decedat sâmbătă, chiar de ziua lui. Radu a postat un mesaj pe rețeaua de socializare, în care îi mulțumește femeii care s-a stins din viață pentru ceea ce a făcut pentru el.

Zeci de comentarii au apărut apoi, de la prieteni și fani ai lui, prin care aceștia i-au transmis condoleanțe tânărului. (Promotiile zilei la monitoare

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, ÎN DOLIU! A MURIT CIPRIAN CHIRVASIU, CUMNATUL PREZENTATORULUI

„14.07.2018 …de ziua mea s-a stins din viață bunica mea, s-a luptat să rămână în viata până azi să-mi spună la multi ani într-un mod diferit și să-mi facă un cadou unic, sufletul ei curat. Nu am cuvinte să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine până la vârsta de 24 de ani… Odihnește-te în pace bunica mea dragă!”, este mesajul postat de Radu Maricuța.

I-a găsit înlocuitoare Cruduței

După despărțirea de Daniela Crudu, Radu Maricuța s-a afișat pe rețelele de socializare cu Ioana Filimon, un cunoscut model.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! MARCEL TOADER, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN MAMAIA! CLIPELE DUPĂ IMPACT AU FOST FILMARE

Ioana deține titlul de Miss România 2016  și este cunoscută și după un scandal din showbiz. Acum câteva luni, i-ar fi luat mințile fostului soț al Mădălinei Pamfile, Alin, la mai puțin de 3 luni de la divorț. Alin și Ioana s-au fotografiat împreună, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare. Cei doi au infirmat faptul că ar fi avut o relație.

Citește și...