Raed Arafat RUPE tacerea in legatura cu ascunderea unor cadavre din Colectiv! „Pentru toate acestea nu am o explicatie..”

Publicat: 13/11/2015 | 09:15
Raed Arafat RUPE tacerea in legatura cu ascunderea unor cadavre din Colectiv! „Pentru toate acestea nu am o explicatie..”

Raed Arafat a raspuns in sfarsit atacurilor lansate de media in legatura cu sistemul medical de urgenta si lamureste problema cadavrelor "ascunse", despre care multi au vorbit in ultimele doua saptamani.

Secretarul de Stat al MAI a marturisit ca nimic nu este adevarat din tot ce s-a spus si spune ca nu intelege cum cineva a lansat un asemenea zvon.

Raed arafat

„A fost încercarea de manipulare prin minciuni foarte, foarte grave: ascunderea de cadavre, ascunderea numărului real al deceselor. Şi s-au făcut emisiuni peste emisiuni pe aceste teme fără a răspunde la câteva întrebări: unde sunt familiile decedaţilor pe care noi i-am fi ascuns şi de ce nu cer să fie găsiţi, cum poate cineva să creadă că, în anul 2015, în România, poţi să ai complici şi medici,şi legişti, şi jandarmi, şi poliţişti, şi SMURD-ul, şi ambulanţele, adică pe toţi care au fost la faţa locului în aşa fel încât să ascundem cadavre. Pentru că toţi erau la locul intervenţiei. Un jurnalist a lansat acest lucru pe facebook şi l-a susţinut o perioadă, apoi, a fost preluat de unele televiziuni care, nu ştiu, poate au dorit astfel să-şi mărească audienţă ca în cazul Elodia sau poate au dorit alt ceva. Pentru toate acestea nu am o explicaţie, dar cineva trebuie să răspundă de unde a venit această prostie. A treia sau a patra oară, după tragedia din Apuseni, văd că, în timp ce muncim ore în şir ca să rezolvăm totul, începe, cum se spune în afară, asasinarea caracterelor. Mai precis, pe cine vrem să terminăm. Vrem să-l terminăm pe Arafat. Şi începe o linie de articole cu atacarea lui Arafat pe toate liniile. De exemplu, un articol plin de minciuni de la Evenimentul zilei, a apărut ieri. Toate acestea arată că România are o problemă foarte mare: înşirarea situaţiilor de urgenţă nu neapărat din sistemul de urgenţă, ci de cei din jurul acestuia, care nu vor să arate realitatea întotdeauna, ci să atace sistemul de urgenţă, cu scopuri pe care eu nu le pot înţelege. Ce nu se înţelege, în acest moment, este faptul că acest tip de atac continuu, nu întotdeauna fondat, pe bază de informaţii credibile, va face ca, în viitor, multor colegi să le fie teamă să ia decizii, să coordoneze o intervenţie şi să avem o situaţie mult mai gravă în situaţii urgente”, a dezvaluit Raed Arafat.

Daria Petrescu

Citește și...