Raisandra, proiect de anvergură în Las Vegas cu staff-ul regretatului Michael Jackson! Romeo Johnson: “Am fost foarte impresionat”

Publicat: 15/07/2020 | 15:28

Raisandra a luat lecții de canto de la Romeo Johnson, fostul profesor al lui Michael Jackson, pe care l-a impresionat foarte mult cu talentul și vocea sa. Artista de 12 ani se află în această perioadă în focul pregătirilor pentru World Championships of Performing Arts (WCOPA), cel mai mare concurs mondial de talente care se desfășoară anul acesta virtual din cauza pandemiei de coronavirus care a creat o nouă realitate

Citește și: Raisandra, victorioasă la un prestigios concurs de la Hollywood: a luat Placheta de Campion Mondial pe muzică și 8 medalii

Raisandra, proiect de anvergură cu Romeo Johnson, fostul profesor de canto al lui Michael Jackson

Raisandra a stat față în față cu celebrul artist Romeo Johnson în urmă cu patru luni, când a mers în Las Vegas, unde se află studioul acestuia. Cântăreața a fost însoțită de mama ei care ține loc și de manager, dar și de cea mai bună prietenă. La scurt timp după ce a ascultat-o pe cunoscuta româncă, cântărețul american a fost uluit de talentul ei și a făcut declarații emoționante despre aceasta.

“Un alt lucru pe care l-am remarcat la ea este reprezentat de faptul că, la o vârstă atât de fragedă, are abilitatea de a transmite emoții prin versurile unui cântec este ceva ce mulți dintre oameni trebuie să traiască o viață ca să înțeleagă cum să facă aceste lucruri.Prin faptul că ea transmite emoții publicului, pentru că pune emoție în cântec, este un dar de la Dumnezeu care nu poate fi explicat. Cred că acest lucru este foarte rar! Și am fost foarte impresionat de faptul că poate cânta mai multe genuri muzicale (n.r.: jazz, pop, rock, musical), avand atât de multe culori muzicale, atinge niște note impresionante și are un groove excepțional… este extrem de versatilă. (…). Văd un viitor star în ea pentru că doar cerul îi este limita!”, a declarat fostul profesor de canto al lui Michael Jackson după ce a lucrat cu tânăra româncă și a ascultat-o interpretând diferite piese.

În urma acestei întâlniri importante, Ariana Raisa Andra Dinu, așa cum apare în certificatul de naștere, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe! A fost selectată de Romeo Johnson să cânte o piesă compusă special pentru ea de compozitorul Teddy Riley – artist care a scris și pentru regretatul Rege al muzicii pop, Michael Jackson. Melodia va avea și un videoclip și va apărea anul viitor; la această colaborare vor lucra mai mulți producători din Statele Unite; ei au spus despre Raisandra că este o cântăreață completă, iar faptul că este și model o va ajuta foarte mult în cariera muzicală.

Nu rata: Raisandra a strălucit pe catwalk-ul de la Paris în creațiile unor designeri români! Imagini de colecție cu talentata cântăreață

Cântărețul american Romeo Johnson a lansat un proiect de suflet în cadrul căruia ajută copiii talentați; din echipa lui fac parte producători cunoscuți din Los Angeles și Hollywood, câștigători ai premiilor Grammy care au lansat unele dintre starurile din SUA.

Raisandra, printre concurenții de la World Championships of Performing Arts (WCOPA)

Luna aceasta, Raisandra va participa la celebrul concurs muzical WCOPA 2020 din Hollywood. În contextul pandemiei de SARS-CoV-2, organizatorii competiției au decis ca ea să se desfășoare virtual din Hollywood. Probele pe care concurenții le vor susține vor avea loc în perioada 28 iulie – 2 august. Frumoasa româncă este convinsă că va câștiga și anul acesta câteva premii importante în cadrul acestui eveniment internațional și îi spunem: “Mult succes și la cât mai multe medalii de aur!”.

Raisandra părăsește România și se mută în SUA

Raisandra își dorește să lase în urmă țara natală începând cu 2022 și să își îndeplinească visurile pe pământ american.

“(…), mai întâi vreau să termin clasa a VIII-a aici. Acolo, am anual colabări, care, cu siguranță, la vârsta de 15 ani, când vocea mea va atinge apogeul maxim, se vor concretiza așa cum am visat. Voi fi tot în lumina reflectoarelor, fără doar și poate. Fie cu muzica, cu modellingul sau cu filmul. V-am spus că am jucat într-un film de scurt metraj, Viața lui Victor Bebeș de pe TVR 1? Eram Alma, sora lui Victor. Îmi place să joc și în filme. Poate voi fi actriță, cine știe, doar am apărut în atâtea reclame. Așa că, mă văd artistă mare în viitor și voi fi cu siguranță”, a declarat cântăreața în cadrul unui interviu oferit pentru revista Taifasuri, în urmă cu câteva luni.

Descoperă și: Raisandra, primele declarații după ce a făcut show în cadrul galei Kids Fashion Week 2018. Cătălin Botezatu, pe lista invitaților importanți