Raisandra, primele declarații după ce a făcut show în cadrul galei Kids Fashion Week 2018. Cătălin Botezatu, pe lista invitaților importanți

Publicat: 21/11/2018 | 15:44

Raisandra a strălucit în cadrul galei Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România care a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție. Mai mulți designeri, printre care și Cătălin Botezatu au dezvăluit care sunt cele mai noi tendințe în moda pentru copii. Raisa, așa cum îi spun apropiații, a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre această nouă experiență din viața ei și a dezvăluit pe ce podiumuri importante urmează să urce, atunci când nu participă la concursuri internaționale de muzică.

Kids Fashion Week 2018 s-a desfășurat în castelul din inima Bucureștiului – iar decorul de poveste de la Le Château s-a ocupat designerul Laurențiu Paicu. În vârstă de 11 ani, Raisandra a defilat pe catwalk în creațiile pe care le puteți găsi în colecția TWO KIDS by Marin Nicoleta. Talentata cântăreață a fost protagonista unui moment artistic special: ea a jucat rolul celebrului personaj de basm Albă ca Zăpada și a cântat melodia “I belive in love”, care face parte din coloana sonoră a filmului “Mirror, mirror”, realizat în regia lui Tarsem Singh.

Citește și: La 11 ani, Raisandra a devenit mega-vedetă și în Serbia! Are voce de înger și…

Raisandra, primele declarații după ce a făcut show în cadrul galei Kids Fashion Week 2018

În cadrul interviului pe care l-a acordat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Raisa a mărturisit că, peste două luni ea va face din nou spectacol! De data aceasta în Milano și Paris, unde vor avea loc alte două gale importante ale renumitului festival de modă: Kids Fashion Week .

“M-am simtit ca o printesă în acest minunat decor de poveste și este o plăcere să îmbin modeling-ul cu muzica. În continuare, voi avea prezentări de modă: în luna februarie la «Kids Fashion Week Milano» și «Kids Fashion Week Paris» unde, de asemenea voi cânta și voi prezenta pentru brand-uri celebre!”, a declarat Raisandra în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Raisandra are agenda aproape plină pe 2019! Printre cele mai importante proiecte pe care le are se numără concertul pe care îl va susține în cadrul Festivalul de Film de la Cannes 2019, dar și participarea la World Championships of Performing Arts, care se va desfășura în Hollywood în luna iulie.

Citește și...