Raluca Bădulescu, talie de viespe după ce a slăbit peste 70 de kg! Jurata de la ”Bravo, ai stil”, imagine provocatoare în costum de baie

Publicat: 16/08/2017 | 16:24

Raluca Bădulescu a reuşit să scape de surplusul de kilograme, iar acum se bucură din plin de silueta perfectă. Jurata de la ”Bravo, ai stil” şi-a etalat talia de viespe în vacanţa petrecută în Ibiza, impresionându-şi prietenii cu felul în care arată.

Raluca Bădulescu se află în această perioadă în vacanţă în Ibiza, unde se bucură din plin de vremea frumoasă şi de timpul liber.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a atras privirile tuturor când şi-a făcut apariţia pe plajă aşa. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie întreg, de culoare, albă, care i-a pus în valoare talia de viespe.

Prietenii virtuali ai Ralucăi Bădulescu au fost impresionaţi să vadă cum arată aceasta după ce a reuşit să slăbească 70 de kg: ”Perfecta ca de obicei. Eu cred ca esti cel mai bun ,cinstit si intelept si spectaculos jurat din Bravo,ai stil! Pupici” / ”Superba” / ”Cea mai frumoasă ! Te iubim”.

Raluca Bădulescu, talie de viespe după ce a slăbit 70 de kg
Raluca Bădulescu, talie de viespe după ce a slăbit 70 de kg

Citește și...