Acasă » Vedete » Raluca Lăzăruț, primele declarații după ce a născut în secret în SUA! Se teme enorm de coronavirus: “Mama e în prima linie”

Raluca Lăzăruț, primele declarații după ce a născut în secret în SUA! Se teme enorm de coronavirus: “Mama e în prima linie”

De: Alice Zotta 05/05/2020 | 22:45

Vestea că Raluca Lăzăruț a devenit mamă la 37 de ani i-a lăsat fără cuvinte pe mulți dintre prietenii de România! Și asta pentru că fosta prezentatoare a ținut sarcina ascunsă, dar și nașterea primului ei copil. Iar în urmă cu câteva ore, ea a acceptat să ofere un interviu direct din SUA, unde s-a stabilit în urmă cu aproape șase ani. Frumoasa vedetă se teme enorm de coronavirus, mai ales că mama sa este medic și se află alături de eroii din prima linie împotriva dușmanului invizibil.

Citește și: Topul vedetelor care au o relație specială cu Biserica. Pe ce locuri se clasează Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Monica Gabor, Roxana Vancea sau Alina Plugaru

Raluca Lăzăruț, primele declarații după ce a născut în secret în SUA

Raluca Lăzăruț și partenerul ei de viață, Horațiu Boeriu, au părăsit Bucureștiul pentru Chicago, în 2014. Ei au devenit părinți în mare secret, iar vestea că familia lor s-a mărit a fost dată de fosta prezentatoare de la Antena 1 pe Instagram, unde a publicat prima poză cu fiica sa, care a primit numele Gemma. În timpul primelor declarații după ce a născut în secret, vedeta a vorbit despre schimbările provocate de virusul mortal din China. Potrivit celor mai noi informații, făcute publice în jurul orei 23:o0, în SUA, bilanțul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 71.548, iar numărul cazurilor de infecție cu boala mortală este de 1.228.735.

“(…). Suntem în autoizolare de mult, n-am avut încotro. Adică efectiv nu ne-am văzut cu absolut nimeni de când s-a declanșat această carantină, n-am făcut excepții. Dezinfectăm pachetele care ne sunt livrate acasă, purtăm măști și mănuși când ieșim la cumpărături, ne facem datoria, să spun așa. Dacă, din punct de vedere profesional, la mine e sistat totul, la el e diferit, revista e online (n.r.: afacerea pe care o conduce), așa că la el e același volum de muncă, iar echipa întreagă lucrează de acasă, ca și până acum. Dar, bineînțeles, nu mai călătorește de mult, au fost anulate toate evenimentele, toate lansările de mașini, a înghețat totul… Mi se pare încă ireal cum s-a oprit lumea întreagă (…), a povestit proaspăta mămică pentru jurnaliștii revistei VIVA!.

Cu lacrimi în ochi, Raluca Lăzăruț a vorbit despre bunica ei, care va aniversa 90 de ani peste câteva zile, dar și despre mama ei, care se află în prima linie împotriva noului coronavirus, alături de cadrele medicale din România.

“Bunica mea face 90 de ani săptămâna viitoare și mi-ar fi plăcut să o sărbătoresc cumva, cine știe dacă o mai prind în viață până apuc eu să merg acasă? În anii trecuți îi mai trimiteam câte un buchet de flori de ziua ei, așa se bucura, săraca! Acum mi-e frică să trimit pe cineva la ea, mai bine să nu ia niciun contact cu nimeni, facem un Skype și-i cânt: «La mulți ani!».

Mama e în prima linie, săraca, îți dai seama câți oameni vede în fiecare zi… Știu că e foarte atentă și dezinfectează totul, că poartă mască, că se spală pe mâini înainte și după ce vede un pacient. Îmi spunea deunăzi că le-a interzis oamenilor să mai aștepte în holul cabinetului, îi trimite să se plimbe pe afară până îi cheamă asistenta, ca să evite aglomerațiile în spațiile strâmte. Ea e puternică, de 3 ori femeie, așa a fost întotdeauna. Și, vorba ei, cu imunitate zdravănă. Mă rog să ne-o țină Dumnezeu mult timp sănătoasă și voioasă”, a mai mărturisit vedeta.

Raluca Lăzăruț, mărturisiri emoționante despre fiica sa

“În ciuda tuturor lucrurilor rele întâmplate, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. Ea împlinește patru luni astăzi și se simte minunat în timp ce stă pe burtică pe păturică #fericire #micameabijuterie @horatiub” este mesajul prin care Raluca Lăzăruț a dezvăluit că a devenit mamă în mare secret.

Vestea minunat l-a uimit pe  Cristian Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Ulterior, în spirit de glumă, luptătorul i-a scris proaspetei mămici că Gemma a venit la momentul potrivit pentru a deveni, pe viitor, iubita băiețelului lui: “@ralucalazarut mama! Fix cât trebuie diferență de vârstă! :)) David it’s gonna be thrilled. :))”. Simona Gherghe a reacționat și ea la bucuria fostei sale colege. Iar Gina Pistol i-a lăsat următorul comentariu: “Să vă trăiască sănătoasă și voioasă! Să vă facă mândri și fericiți!”.

Ieri, 4 mai 2020, Raluca Lăzăruț a publicat prima imagine cu fetița ei © Instagram
Ieri, 4 mai 2020, Raluca Lăzăruț a publicat prima imagine cu fetița ei © Instagram

Raluca Lăzăruț, în distribuția unor seriale din SUA și reclame

După ce a renunțat la televiziune, fosta prezentatoare a ales calea actoriei. Ea apare în unele seriale americane, filmează diferite reclame și este implicată și în alte proiecte

“Am pregătit un monolog și am dat probă pentru branșa de actorie a agenției. Am fost acceptată și am început să fiu trimisă la audiții pentru reclame TV, pentru serialele care se filmează în Chicago, să înregistrez proiecte de voice over unde se cereau actori cu accent, tot tacâmul. Acum merg la probe pentru proiecte în calitate de actor, indiferent că e reclamă, rol într-un serial sau print, și e total diferit decât era la început. Mulțimea de la audiții e formată acum din actori cu proiecte mari, cu piese de teatru la activ, cu musicaluri, cu roluri în serialele de pe Amazon, Netflix, Hulu. E o industrie tare faină, odată intrată nu mai vrei să faci altceva.

Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, a declarat Raluca Lăzăruț într-un interviu mai vechi acordat pentru viva.ro!.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...