Raluca Podea dă de pământ cu fostul iubit, Florin Pastramă, aflat la „Ferma”

Publicat: 12/03/2019 | 16:01

Florin Pastramă, unul dintre concurenții emisiunii „Ferma”, a cerut-o de soție pe Otniela, una dintre vedetele aflate în show-ul de televiziune. Înainte să înceapă concursul de la Pro TV, cumnatul lui Pepe forma un cuplu cu Raluca Podea, care îi era logodnică. Văzând evoluția lui, blonda a dat de pământ cu fostul iubit și a mărturisit că se simte trădată și umilită de comportamentul lui. 

Raluca Podea dă de pământ cu fostul iubit, Florin Pastramă, aflat la „Ferma”

În timp ce Florin Pastramă și-a făcut curaj ca să îi ceară mâna Otnielei, colega sa de cabană de la „Ferma”, Raluca Podea îşi căuta rochie de mireasă şi plănuia nunta. Cum era de așteptat, aceasta a anulat tot și a lansat acuzații grave la adresa fostului logosnic.

„Când a plecat în Ferma eram împreună! M-a sunat cu două zile înainte să înceapă emisiunea pe post şi era disperat. Îmi spunea: «Abia aştept să vin acasă, iubirea mea, să facem doi copii şi să avem familia noastră. Este foarte greu aici fără tine!» şi apoi, în secunda doi, a acceptat să facă pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, deşi nu a meritat. M-a vândut la primul colţ!”, a declarat Raluca pentru revista VIVA!.

Otniela, una dintre participantele show-ului „Ferma” îi acceptă avansurile lui Florin Pastramă, îi urmează indicațiile și îi acceptă declarațiile de dragoste.

„Eu nu pot sa accept aşa ceva! Are un comportament josnic şi ieftin, dar bine că a ajuns acolo pentru că altfel nu ştiam cu cine stau de vorbă. Mai este si agramat. Eu l-am învăţat să vorbească civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricât te-ai strădui, nu poţi ridica un om fără voia lui”, a mai afirmat Raluca Podea în cadrul aceluiași interviu.

Frumoasa blondă este cu atât mai revoltată și dezamăgită de Florin Pastramă cu cât afaceristul mai călcase strâmb o dată şi atunci i-a promis că nu o va mai pune în astfel de situaţii jenante. Ea nu mai vrea să îi mai ierte aventurile.

„Când am văzut circul ăsta ieftin, m-am dus să-mi iau hainele de la el şi tot ce aveam acolo şi m-am mutat la mama. Iniţiam, am zis să stau la mama până se întoarce el, ca să nu locuiesc singură acolo. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră”, a mai mărturisit fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

Citește și...