Raluca, tânăra ucisă de iubitul libian, va fi înmormântată în satul natal! Părinții stau lipiți de sicriul ei și o jelesc. „Asasinul merită torturat. Moartea ar fi prea ușoară pentru el!”

Publicat: 02/03/2018 | 08:49

Durere fără margini în satul Glăvănești, din județul Vaslui! Raluca, tânăra ucisă cu sânge rece de iubitul libian, va fi înmormântată sâmbătă. Ea a fost îmbrăcată cu o rochiță roz, iar pe cap i-a fost pusă o coroniță de flori. Adusă acasă în sicriu, pe tânără au întâmpinat-o urletele de durere ale familiei. Părinții ei nu pot accepta nici acum că Raluca nu mai este printre noi. Tot satul a venit să-și ia adio de la Raluca.

Gheorghe și Daniela, părinții fetei, abia dacă se mai țin pe picioare. Împietriți de durere, lipiți de sicriul așezat în mijlocul încăpere, cei doi își plâng copila: „De ce doamne, de ce?”, se aud strigând părinții Ralucăi, relatează stirilekanald.ro. Apropiații tineriei ucise își stăpânescu cu greu furia.

„A fost un copil minunat…Ce-o fi avut cu ea? Ăsta (asasinul libian Ahmed Othman) nu merită să moară, să fie chinuit câte zile o mai avea. Torturat…Fiecare zi din viața lui să fie un coșmar. Moartea ar fi prea ușoară pentru el…”, spun vecinii din satul în care s-a născut și a crescut Raluca.

 

 

Citește și...