Raluca Tănase acuzată că a mers la Dubai în căutare de sponsor! Colegele de la ”Bravo, ai stil Celebrities” îi fac viața un calvar

Autor: L.N.
Publicat: 07/02/2020 | 13:31

La emisiunea ”Bravo, ai stil, Celebrities” este o continuă tensiune. Concurentele Bianca Rus și Maria Ilioiu o atacă fără încetare pe Raluca Tănase și insinuează că acesta ar fi fost la Dubai în căutare de ”sponsor”.

Acuzația fetelor vine după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, Raluca de la Bamby a dat o fugă să se relaxeze la… Dubai. Timp de două zile, vedeta a luat o pauză de la filmările emisiunii și și-a reîncărcat bateriile pe meleagurile orientale de la Abu Dhabi.

La întoarcere însă, înțepăturile nu au întârziat să apară cu privire la escapada acesteia. Prima care a sugerat că Raluca Tănase ar fi o ”întreținută” a fost Maria Ilioiu. Ispita de la ”Insula iubirii” a aruncat ”o pastilă” în timpul unei emisiunii, cum că… Raluca Tănase este de mult ”expirată” pe plan profesional și că la Dubai a fost cu un ”sponsor” sau în căutarea unuia.

După doar câteva zile, spiritele s-au încins din nou. De această dată din cauza Biancăi Rus, care în povestea ținutei de joi seară a afirmat că este îmbrăcată ca o doamnă elegantă, pentru că se va duce cu ”sponsorul” care îi va lua o mașină. ”Fetele subțiri cu cardul se întrețin” a încheiat Bianca Rus.

De aici, până la un întreg scandal nu a fost decât un pas. Concurentele au sărit la ”gâtul” Biancăi pentru povestea aleasă.

”Chiar și la nivel de glumă, povestea Biancăi nu mă amuză deloc. Nu-i văd rostul, chiar dacă a vrut să facă o ironie fină”  a spus Deea Codrea în emisiunea ”Bravo, ai stil Celebrities”.

”Cred că a vrut să insinueze că femeile care arată ca niște doamne adevărate, până la urmă sunt majoritatea întreținute, au niște sponsori în spate. Asta ai vrut să spui?” a adăugat Maria Ilioiu.

”Eu te contrazic. Sunt foarte multe femei care arată foarte bine, care muncesc de dimineața până noaptea și se întrețin singure, ba mai mult, îi întrețin și pe bărbații de lângă ei” a declarat Raluca Tănase.

Dar sunt și foarte multe femei care arată fix ca niște doamne și vor să lase o impresie și de fapt sunt altfel” a completat Maria.

Voi două ați avut și o ceartă cine ce a făcut, pe unde a făcut, Până la urmă fiecare femeie trăiește cum vrea în România… a spus Bianca Rus.

Bianca, ce vrei să insinuezi că deja mă enervez? Sincer, ce vrei să insinuezi că ai spus că noi două am avut o ceartă (n.r. cu Maria Ilioiu) a adăugat Raluca Tănase.

Vorbesc strict de mine: eu astăzi o să mă duc cu sponsorul meu, uite mi-am pus bijuteriile astea… a încheiat Bianca Rus.

Citește și...